Mam polrocnu dceru a mame vysoke teploty.Na pohotovosti nam povedali,ze to nic nieje.Zuby este nema a anni ich nema zpalene,ze by sa preriezali.Ziadna nadcha,kasel nic.Trva to uz druhy den a ma teploty okolo 38,5.RNG PORAD
Vysoke horucky
to mi je jasné, len si si asi nevšimla vek dieťaťa. Takže ak bude mať tvoja malá/ý pol roka, tak mu dávaj aby nebol chorý aloe+....doplň si čo chceš. Samozrejme držím palce, určite to pomôže. Ozaj a nabudúce ked si kúpiš takýto zázrak tak si pozri či obsaje vôbec to čo akože si si kúpila. Minule som sa zabával na takmto zárazku.Reklama-iba mi garantujeme 1OO% obsah.....a hlavne anonymne cez internet si kúp, zaručene prirodzené, prírodné.....
az nato ivko, ze tie doplnky vyzivy neboli poradene na znizenie teploty, ale na boj proti vyvolavatelovi ochorenia. je to rozdiel
ivko co tak poradit namiesto osocovania??? ci ti ide v prvom rade prave o to osocovanie? este si sa tu ani len neohrial, a rad si poskytol iba zo par, ale naozaj sa zdrz svojich narazok....
vysoké horúčky až 38.5, tak to ste asi ešte nevideli vysoké horúčky. Síce príspevok je z minulého roku, ale to nevadí. Pol ročnému dieťaťu-aloe vera. l-cystein, bazovy caj, astragalus, vitamin C, až na ten vitamín C je to normálne na basu. A ešte aj ochladzovanie hlavy. Sen táto stránka
Malo by sa to volať nezdravie.sk. Ani sa už nečudujem, prečo ľudia z internetu čerpajú také sprostosti.
Na virusy je plno protivirusovych, mnohe su vhodne aj pre deti:aloe vera. l-cystein, bazovy caj, astragalus, vitamin C.
Ahoj prave mame siestu chorobu aj my! Sona mala az 40ky horucky. NESPRCHUJ JU 100% STUDENOU vodou ale vlaznou. Na rozhorucene telicko je aj mierne tepla voda dostatocna na ochladenie. My sme mali horucky 3 dni , teraz sa vyhadzala. Nedavam jej nic , len stvrtinu Dithiadenu, vyrazku nicim nenatierat- je to virusove och.
Dakujem vam vsetkym.Lezala som s malou v nemocnici a nic jej nezistili.Nakoniec to bola,ta siesta choroba,momentalne sme uz doma a este ma tie vyrazky,ale uz je dobre