Vysoke horucky

Mimi323

Ivko, RNG mal doplnky od Puritains pride a myslím, že sú fakt dobré, nie ako tie gebuziny, čo predávajú v lekárni u nás na Slovensku.
Lekárka nemá problem dať pol ročnému dieťaťu 10 očkovaní a tri sady antibiotík, ale aloe vera by mu určite poškodilo.

ivko111

to mi je jasné, len si si asi nevšimla vek dieťaťa. Takže ak bude mať tvoja malá/ý pol roka, tak mu dávaj aby nebol chorý aloe+....doplň si čo chceš. Samozrejme držím palce, určite to pomôže. Ozaj a nabudúce ked si kúpiš takýto zázrak tak si pozri či obsaje vôbec to čo akože si si kúpila. Minule som sa zabával na takmto zárazku.Reklama-iba mi garantujeme 1OO% obsah.....a hlavne anonymne cez internet si kúp, zaručene prirodzené, prírodné.....

delphia

az nato ivko, ze tie doplnky vyzivy neboli poradene na znizenie teploty, ale na boj proti vyvolavatelovi ochorenia. je to rozdiel

ivko111

kľudne dávaj ak budeš mať polročné dieťa s horúčkou aloe pomiešané asparagom spolu neviem s čím ešte. Mne je to tri. Ak sa Ti takéto rady pozdávajú, nuž ...

perlička

ivko co tak poradit namiesto osocovania??? ci ti ide v prvom rade prave o to osocovanie? este si sa tu ani len neohrial, a rad si poskytol iba zo par, ale naozaj sa zdrz svojich narazok....

ivko111

vysoké horúčky až 38.5, tak to ste asi ešte nevideli vysoké horúčky. Síce príspevok je z minulého roku, ale to nevadí. Pol ročnému dieťaťu-aloe vera. l-cystein, bazovy caj, astragalus, vitamin C, až na ten vitamín C je to normálne na basu. A ešte aj ochladzovanie hlavy. Sen táto stránka
Malo by sa to volať nezdravie.sk. Ani sa už nečudujem, prečo ľudia z internetu čerpajú také sprostosti.

inguli

ahoj,aj ja som mala tento problem,a znižovala som teplotu aj čipkami kupelom (vlažnou vodu),Po troch dnoch sme boli z vysokych teplot vonku!

RNG

Na virusy je plno protivirusovych, mnohe su vhodne aj pre deti:aloe vera. l-cystein, bazovy caj, astragalus, vitamin C.

mirkla

Ahoj prave mame siestu chorobu aj my! Sona mala az 40ky horucky. NESPRCHUJ JU 100% STUDENOU vodou ale vlaznou. Na rozhorucene telicko je aj mierne tepla voda dostatocna na ochladenie. My sme mali horucky 3 dni , teraz sa vyhadzala. Nedavam jej nic , len stvrtinu Dithiadenu, vyrazku nicim nenatierat- je to virusove och.

Sujka

Dakujem vam vsetkym.Lezala som s malou v nemocnici a nic jej nezistili.Nakoniec to bola,ta siesta choroba,momentalne sme uz doma a este ma tie vyrazky,ale uz je dobre