Dostatocna ochrana?

penny28

Ked HAK beries tak sa do teba priatel moze kludne spravit, no pre niektorých chlapov je mozno vzrusujece po sulozi vystriekat svoju tekutinku aj do ust;) nemas sa coho bat, MUSIS to vsak brat stopercentne, vtedy je stopercentna ucinnost. (ked su vedlajsie ucinky tak sa musis poradit s lekarom ale v prvy mesiac vacsinou zvyknu byt). Niektorý maju kondom preto lebo nemozu brat HAK a niektorý ho nemaju vobec hak ani kondom ale uznavaju prerusovanu suloz+ pharmatex. mozností mas viacero, vela stastia a deti kolko si prajes:)

hviezdickovavila

S priatelom sme spolu 2 roky a ja beriem HAK. Niekedy sa robi aj do mna. Ak beries HAK spravne je tam 99% spolahlivost,ze neotehotnies, ale pozor ak beries ine lieky alebo antibiotika,moze to znizit ucinnost HAK.

roztomila

Uz mam v tom chaos, niekto len HAK niekto len kondom, do niekoho sa urobi, do niekoho nie. Teda mam pocit,ze lepsie je sa nemilovat. Mozete mi tu napisat viaceri Vase nazory a odpovede?

jaja

ked hak beriete pravidelne , na hodinu presne , tak sa môže spraviť do vás... kondomom ja neverím, lebo trpím predstavou, že ho vytiahne a bude roztrhnutý:-( , preto radšej + vyžahovanie. a skúšali ste pharmatex? zaujímalo by ma či to vadí, ked má žena kvasinkovú infekciu- asi to štípe?

lolita22

ano urobi, aj ked mam v poslednej dobe nervicky, ze musim utekat na vecko aby to zo mna vyslo , hehe ale v pohode

milaazlata

podla mna je fajn,ze myslis na ochranu a nenechavas to len tak.Antikoncepcia by mala byt dostatocna ochrana,ale ak mas ten pocit,ze s kondomom je to este istejsie,tak preco nie.

leerka

nechapem naco vam je kondom ked mas tabletky????????????????????trosku divne, nezda sa ti?ja uzivam tabletky uz 3 roky a nic ine, takze s tym kondomom prec