Ahojte,chcela by som vediet ako sa chranite pred tehotenstvom a ako dlho to uz tak praktizujete.Ja beriem antikoncepciu a priatel pouziva kondom,staci to?
Dostatocna ochrana?
Ked HAK beries tak sa do teba priatel moze kludne spravit, no pre niektorých chlapov je mozno vzrusujece po sulozi vystriekat svoju tekutinku aj do ust;) nemas sa coho bat, MUSIS to vsak brat stopercentne, vtedy je stopercentna ucinnost. (ked su vedlajsie ucinky tak sa musis poradit s lekarom ale v prvy mesiac vacsinou zvyknu byt). Niektorý maju kondom preto lebo nemozu brat HAK a niektorý ho nemaju vobec hak ani kondom ale uznavaju prerusovanu suloz+ pharmatex. mozností mas viacero, vela stastia a deti kolko si prajes:)
Nikto mi nic viac nenapise?
S priatelom sme spolu 2 roky a ja beriem HAK. Niekedy sa robi aj do mna. Ak beries HAK spravne je tam 99% spolahlivost,ze neotehotnies, ale pozor ak beries ine lieky alebo antibiotika,moze to znizit ucinnost HAK.
Uz mam v tom chaos, niekto len HAK niekto len kondom, do niekoho sa urobi, do niekoho nie. Teda mam pocit,ze lepsie je sa nemilovat. Mozete mi tu napisat viaceri Vase nazory a odpovede?
ked hak beriete pravidelne , na hodinu presne , tak sa môže spraviť do vás... kondomom ja neverím, lebo trpím predstavou, že ho vytiahne a bude roztrhnutý:-( , preto radšej + vyžahovanie. a skúšali ste pharmatex? zaujímalo by ma či to vadí, ked má žena kvasinkovú infekciu- asi to štípe?
ano urobi, aj ked mam v poslednej dobe nervicky, ze musim utekat na vecko aby to zo mna vyslo , hehe ale v pohode
Ak beriete antikoncepciu,urobi sa Vas priatel do Vas alebo nie?dakujem za odpovede
podla mna je fajn,ze myslis na ochranu a nenechavas to len tak.Antikoncepcia by mala byt dostatocna ochrana,ale ak mas ten pocit,ze s kondomom je to este istejsie,tak preco nie.
fakt veru
nechapem naco vam je kondom ked mas tabletky????????????????????trosku divne, nezda sa ti?ja uzivam tabletky uz 3 roky a nic ine, takze s tym kondomom prec