Moja frajerka schudla 11 kg - zacala menej jest a trocha cvicit. Pri vyske 176cm ma 55kg. Vidim, ze jedava normalne, pravidelne, ale len velmi velmi male porcie. Citim jej vsetky rebra, stale sa stazuje, ze jej je zima, trcia jej strasne kosti. Myslite, ze moze mat sklon k anorexii? Nerobi take hluposti, ze by hladovala, ale straca sa mi pred ocami. Vahu 55 kg ma uz asi pol roka, nesnazi sa to znizovat, ale sem-tam si povzdychne, ze by chcela mat 50 kg. Kazdy jej hovori, ze je chuda a ci nema anorexiu, ona sa len smeje - ze jedava 5x denne, takze ju obvinujeme nepravom. Neviem, co si mam o tom mysliet. Urcite nema bulimiu - zijeme spolu, to by som si vsimol.
Moja frajerka
aha. a necvicim. vobec. :) aj ked by som chcela, som leniva a prilis rozbehana (skola, brigada, domacnost)
Jeeej, tu je este stale tato tema. Baby, dik ze sa zaujimate. Trochu som sa aj zlakla - hlavne tie zuby, v januari mi skutocne trhali dokonca dva. Ale naozaj jem pravidelne, som vegetarianka, takze jem vela zeleniny a ovocia, vela pijem. Nemyslim, ze by som mala sklony k PPP. Menstruaciu mam pravidelnu. Zima mi je stale, to je pravda. Skusim doplnit to zelezo... No fakt ste ma vyplasili, ALE jem kazdy den 5-6x ;) - prisaham! Normalne veci. Sladkosti nejem, lebo mi nechutia, jem proste fakt zdravo. A vazim sa malokedy, naposledy som mala 56 kg... Vlasy mi padaju ako svina... Kedysi som patrila k tym s tmavsou pletou, az ma zaradzovali k romskej mensine, dnes sa to o mne povedat neda... Dufam, ze len haluzite. Este raz mi skuste povedat, co vsetko moze byt dovodom zacat sa bat. Dakujem.
ohen, skus jej povedat, ze ked este schudne, uz nebude pekna...
a s tymi dvoma cukrikmi, neprehanaj to jej priatel napisal ze je normalne len v mensom mnozstve, myslim ze ak by to bolo tak ako pises nestracal by cas hlupostami, pisanim na intenret ale riesil by to lebo to by uz aj jemu doslo ze z 2 cukrikov a polky jablka sa asi nenaje. ja som dost bleda, som anememicka a mam malo zeleza, to znamena ze mam anorexiu? a co s atyka mojho jedalnicka to ta zaujimat nemusi, ja anorexiu nemam..a tipnem si ze teraz zacnes za priznak poveazovat aj to ze zapieram :D
no ved som napisala ze milana to v genoch asi nemala a schudnut msuela cielene... a druh evc nechce schudntu este 5kg, jej priatel iba naznacil ze sem tam to spomenie ale velmis a o to nesnazi a tiez napsial ze zje vecer napr. 2 kusky pizze co je pdola mna akurat normalna zena zj vecer 3-4 je to o trocha menej ale nieje to extrem ze raz si kusne a staci.
cloe
a ked niekto za kratky cas schudne 11 kil a chce schudnut este 5 tak to nie je normalne...tie prirodzene chude..su chude vzdy...a nemusia zhodit 11 kil aby boli chude
cloe
vies u anorekticiek je jedenie aj napr. to ze napise zjedla som na olovrant 2 cokoladove cukriky a pol jablka sakra...moze jest niekto aj 5 x denne ak jedno jedlo je toto!!
a ako vies ze by som si o tebe nepomyslela ze si anorekticka? anorekticky maju bledu az sivu pokozku priam priesvitnu aku mas ty? ja si hned vsimnem ktora je anorekticka a ktora je iba od prirody chuda
aky je tvoj jedalnicek denny napis
jaja,, BMI mam 16,8. nevsimla som si ze milana potom poupravila svoju hmotnost a vysku... mam 176/52, co je v norme, smaozrejme podla BMi nie , ale ak ma vidis niekde na ulici nevsimnes si ze by som bola nejaka nadmerne chuda.. okey milana to v genoch nema ale urcite nema anorexiu, keby jedla tak mozno 1-2 krat denne uplne male porcie vtedy by sme o tom mohli hovorit, a dalsia vec, uz sa nesnazi chudnut ale udrzuje si svoju hmotnost, co hra znova proti anorexii.. a ta zima a kosti su uplne hluposti, moze mat aj vystupujuce kosti, co sa zimy tyka ta je ovplyvnovana zelezom v tele ako to tu uz niekto spominal... mylsim si ze milana anorexiu nema...
ohen
ma stale studene ruky?? suchu pokozku? rednu jej vlasy? ci zatial este nie? ale aj to pride ak s tym neprestane kazia sa jej zuby? ak nie pride to neskor...a co sa tyka cvicenia oni cvicia jak besne vo vedlajsej teme bolo ....dala som si na veceru lipoxal to je tusim nejaky liek brusaky a drepy ...no fakt super vecera
cloe
a ty cloe mas anorekticku vahu bmi 16,3 co je uplne strasne bmi ano fakt su pripady ze to maju ludia v genoch ze su chudi ale milana ma dalsie priznaky ktore hovoria o anorexii