Mam taku otazocku..aka je sanca ze ostane holka tehotna...ked sme mali sex pocas plodnych dni..priamo pocas ovulacie...pricom sme nepouzili ziadnu ochranu...aj ked...som sa nespravil do nej.dik..
Mozne tehotenstvo??
mr.zvedavy...sanca ze je tehotna je vzdy...ale ty snad vies ci sa sa do nej urobil alebo nie...vies ako bez ochrany je to proste bez ochrany...ja som tiez take chyby urobila...a nastastie mi to preslo a nebola som v tom. teraz uz radsej beriem antikoncepciu.ten strach nestoji za to.
ahojte:D cela by som sa spytat ze ci moze gyn. zistit ci som tehotna pri obyc. vysetreni??dakujem
prosim napiste mi nieco na to ..vas nazor prosim
velmi sa bojim ze som tehotna. mam strasne oslabnute telo mam pocit unavy,cudny pocit v ustach a tvrde brusko.a strasne ma boli lavy vajecnik.neviete mi povedat ci to moze byt tehotnost.a este menzes prisiel ak ako mal len s tou vynimkou ze trval jeden dva dni a potom bolo uz len spinenie, kt. trvalo 4 dni.dufam ze nie lebo by som bola nutena to dat prec:(priatel povedal ze sa nemam nicoho bat ale on nema take priznaky vseliake.
mno je tam moznost ale velmi mala.ja som sla bez ochrany pocas ovulacie, a daval si pozor.a nesom mamicka:)ale uz nikdy viac bez ocgrany potom strasne stresy:Dspermie v tych kvapociach mozu ale nemusia byt a ked su tak nie su az take sikovne....
Je to možné,obe moje deti takto vznikli len z tých kvapiek.
niekto este nieco?...mate s tym skusenost?
no tak to som si presne myslel...'||||||||||'....takze len cakat...joj...to da zabrat...