velmi divny menzes

Príspevok v téme: velmi divny menzes
sjella

ahojte zeny. Dostala som menzes o tyzden skor, predpokladam, ze to bol vysledok mojich nervov a stresu. Predtym, ako som ho dostala, som brala antibiotika (Dalacin). a neviem, co mi opat je, ale dnes (6 den po tom, co som dostala menzes) mam taky ako keby hnedy vytok. neviem, ci su to dozvuky kramov, kazdopadne je mi to divne, este osm take nemala, pretoze vcera som uz mala pocit, ze je po kramoch. A boli ma zase v podbrusku... Aj by som sla gynekologovi (ist tam musim, lebo mam zapal na kracku), ale neviem, ci "mozem" ked mam taketo nieco.. Mam cakat alebo co? stretli ste sa niekto s takym niecim? dakujem

macka28

ja som takéto veci mávala, keď som brala antikoncepciu, tak vždy v strede, medzi krámami. Vraj to bolo z nich. Po vysadení zmizlo. Možno je to nejaký zápal, ja som bola na vyšetrení aj s tým, pretože som to necítila, ukázalo sa to až na stere, ale šlo to normálne na rozbor, zrejme to nevadí.

alenaki

Obcas, sa mi to stava, ked som bola prechladnuta. Je to ako take spinenie a nevie kedy prestat... ale vzdy to potom bolo o.k.