ludia poradte prosim..ake ma priznaky otras mozgu? dakujem velmi pekne
Otras mozgu - priznaky?
ahojte. bola som na koncerte a jeden chalan ma laktom trafil celou silou tam kde je nos prepojeny s ustami. netiekla mi krv z nosa ale mala som tam ked som fukala sople. na druhy den ma len bolela hlava a ten nos na dotyk ale den na to som bola ako osprostena boli ma hlava krk aj ramena a chrbat mno a nos uz nie len na dotyk este mi akoby pada hlava a dobre je len ked mam hlavu zaklonenu dozadu inac je to strasne usi, krk,zatylok no cela hlava divne pocity bolest.
urazy hlavy nie su sranda. tvoje priznaky svedcia o otrase- zajdi na pohotovost.
...ano,ak mas tieto priznaky...je to otras...mal by si zajst na pohotovost...
Ja som sa hral so psom a nasledne na to mi udrel hlavu a ja som si ju udrel do steny bol to dost tvrdy naraz a teraz mi je dost na vracanie som ospaly a toci sa mi hlava ??? Myslite ze mam otras mozgu ?!?
byt v nemocnici na pozorovani
co mámm delat ked mám asi otras mozgu?
morana15 odoved na tvoju otazku ti vie dat JEDINE lekar na zaklade odbornych vysetreni neurologom, ocnym lekarom, RTG hlavy,...
Nepamatas sa na vobec nic .. Pytas sa na tie iste otazky .. Zacinas si pamatat po spanku ale nepamatas si isty moment kedy si dostal ten otras mozgu ... Z vlastnej Hlavicky
...co si robil?a je ti aj na zvracanie?chod k lekarovi...