mate nejake osobne skusenosti jej vyrobkami. Nie je to este nepreskumana oblast?Nemoze mat ta bakteia neziaduce ucinky????
Dr. Nona archebakteria
Neviem, aké výrobky ste mali, ale nechápem, ako môžete tvrdiť, že produkty dr.Nona sú o ničom. Ja som si vďaka nim vyliečila niekoľko problémov, s ktorými mi už veľa rokov lekári nedokázali pomôcť (pankreatída, refluxy, poruchy metabolizmu, myom, nízky krvný tlak, dokonca neteri sme vyliečili boreliózu v druhom štádiu
Agina, ďakujem, už som na to prišla a otázku položila.Skúsim to, potom napíšem o účinku.
lulanka vyskusaj GSE od RNG-ho. Spytaj sa na to v jeho teme.
Prosím Vás, ozvite sa mi, kto máte pozitívne, resp.negatívne skúsenosti s produktmi Dr.Nona. Je jasné, že distribútori majú snahu čo najviac predať a tuná sa nejedná o lacné prípravky. Ide mi o otázku, či sa dá týmito produktmi zlikvidovať bakteriálna infekcia v močovom trakte ak nezaberajú žiadne antibiotiká.
ak ste si nevsimli, ja nesudim.Upozornujem na to, ze si robite reklamu v rozpore s pravidlami tohto fora.
dugi si robi v kazdej teme reklamu.
Mimochodom archaebakteria je od 1996 klasifikovana ako odlisna skupina od ostatnych bakterii a odvtedy sa vola Archaea alebo Archaeon.
Je to anerobny jednobunkovy organizmus s jedinym chromozomom.
Uz v 1994 US vedci zistili, ze archaeony tvoria az 30 percent biomasy v arktickych moriach.
Popritom tom na tunajsom trhu nie je ani zmienka o ziadnom produkte alebo pouziti archaeonov, hoci potravinove doplnky su vyse 200 miliardovy bussiness.
ja som nejake vyrobky mala ale boli o nicom, a za tu cenu?