Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dr. Nona archebakteria

hanka4674546

Mám kúpený dynamický hydratačný krém Dr.Nona a napíšem sem jeho presné zloženie: aqua, isopropyl palmitate, mineral oil, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, vegetable oil, isohexadecane, polysorbate 60, daucos carota sativa (carrot) seed oil, simmondisa chinensis (jojoba) seed oil, hamamelis virginiana extract, anthemis nobilis (chamomile) flower extract, maris sal (sea salt/dead sea salt), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, isopropyl myristate, lecithin, tocoferol, dmdm hydantoin, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, lavandula, angustifolia (lavender) oil, vaccinum myrtillus extract, saccharum officinarum (sugar cane) extract, acer saccharinum (sugar maple) extract, citrus medica (lemon)extract, citrus aurantium dulcis (orange) oil, aloe barbandesis leaf juice, lilium candidum flower extract, iodopropynyl (butylcarbamate). Toto je celé zloženie.. žiadne parabény.. Mám problematickú pleť, menšie vyrážky, čierne bodky, veľmi citlivá pleť. Keď si dám nejaký krém z dm-ka za 5 eur, tak mám podráždenú pleť, mávam občas ekzémy.. tento krém používam zatiaľ asi tak 2 týždne, ale musím povedať, že sa mi pleť zlepšila.. Nemám ju ešte úplne skvelú, niekde mám červené a suché miesta, ale vyrážky sa zlepšili a aj čierne bodky postupne. Prvé dni, keď som si dávala krém, tak sa mi pleť zhoršila, ale potom teda postupne sa zlepšuje.. Toto často býva u kvalitnejších alebo účinných výrobkoch, že sa vám môže pleť zhoršiť, ale treba chvíľu vydržať a zlepší sa to.. nič sa nedeje zo dňa na deň a niekedy si to treba dávať aj mesiac-dva a potom vidieť nejaké výsledky, takže som trpezlivá a dúfam, že sa to ešte zlepší. Viem o čom hovorím, mala som nepríjemné ekzémy po celom tele, na rukách, tvári, v záhyboch na lakti a kolenách. V noci som sa dokázala poškriabať až do krvi a ráno som sa zobudila s krvavými fľakmi na vankúši a so škrábancami na tele a mokvajúcimi ranami. Začala som to alternatívne liečiť a po takých dvoch rokoch sa dá povedať, že som z toho vonku.. Trvá to, ale myslím si, že vzhľadom do budúcnosti to stojí za to.. nie brať nejaké hormonálne maste a ktovie aké vedľajšie účinky môžu nastať.. A teda späť ešte k dr. none.. Mám odtiaľ aj tú ústnu vodu.. Moja mama si ju naozaj kvapkala do ucha, lebo jej tam občas pískalo a prestalo jej to.. Ja si dávam aj tú ústnu vodu na vatičku a používam to na tvár ako pleťovú vodu.. Mám z toho dobrý svieži pocit, vďaka tej voni a neštípe, no dezinfikuje.. Také vyrážky som mala aj na pleciach a dekolte a aj to som si potierala touto ústnou vodou a tiež sa to zlepšuje.. Určite si kúpim znova, keďže je už minutá. Myslím si, že je to trochu drahšia kozmetika, ale nemôžete čakať kvalitný krém za 5 eur z dm-ky... keď si napríklad kupujete aj make-up.. rozhodne sú kvalitnejšie očné tiene od diora alebo lancome, než max faxtor a podobne.. a tiež teda stoja dosť.. Keď si kúpim obyčajné labelo na pery, tak ma začnú svrbieť, napuchnú mi, vytvoria sa mi vyrážky, mám to červené, no jednoducho sa mi to dosť podráždi a potom mi trvá minimálne týždeň, kým sa mi to vráti do normálu. No keď som si kúpila balzam na pery dior, tak mi vôbec nič z toho nie je.. čím to je? Vsugerujem si akože, že môžem iba drahú značkovú kozmetiku? :D pochybujem.. takže toľko k cene...

Marek333

Tieto pripravky su velmi ucinne, mam to vyskusane. Zmizla mi alergia, astma a zacal som dobre spavat. Ak niekto pise, ze nie, bud ich nikdy neskusil, alebo zo zasady vsetko neguje. Alebo je od konkurencie, mozno z nejakej farmaceutickej spolocnosti, ktora radsej predava chemicke svinstva, ako dobry prirodny produkt. Alebo je to proste idiot:)

Flokerko

Su to fejky , mam pochopenie ked clovek roky trpi a ma toho dost ale toto tie problemi nevyriesi . Jedina pomoc je skutocne zdiagnistikovat co cloveku je a a preliecit to , ale casto krat sa u nas riesia len vonkajsie problemy a koren sa neodstranuje , napr Borelia ak neni velmi silna a nenapadne telo ako chripka , tak v podstate ucebnicove priznaky su teplota vyrazka atd... a doba od pohryznutim kliestom je pol roka. cize kludne moze u vas parazitovat bez toho aby davala o sebe vediet akurat vas budu liecit na bolest kolien alebo chrbta alebo migreny , a ak vam aj po case naratajucich problemov odoberu krv a spravia bakterologiu tak vam urobia Elisu test ktori je samozrejme lacnejsi ale neuciny je tam mala pravdepodobnost ze to odhali borelie a po teste vam Doktor povie ste zdravi ... moje odporucanie najst naozaj odbornika doktora a hlavne niekoho kto ma zaujem o robotu nie tych vetcinovych slovenskych vyhorencou .... P:S: chojte radsej nadovolenku ako ju platit niekomu inem skrze taketo fake pripravky ....

ValériaČ.

Brala som tieto prípravky vyše tri roky. Poctivo som užívala všetko, čo mi distribútorka odporučila. Dala som za to za tento čas niekoľko tisíc eur. Verte, neklamem, naozaj je to také drahé. Muž sa so mnou skoro rozviedol a dnes sa mu už ani nečudujem. Nepomohlo mi to na nič, žiadny z mojich zdravotných problémov sa neodstránil. Je to len o sugescii, ale účinok je nulový. Teraz už viem, kto je to Dr. Nona z Izraela, ale bola to drahá skúsenosť. Ano, je to pravda, že tu na Slovensku je veľa podobných podvodných firiem. Pani doktorka Nona je typická predstaviteľka svojho národa: vytrieskať peniaze za každú cenu. Bez zľutovania. Jej prípravky sú príšerne drahé a odporúča ich užívať dlho a vo vysokých dávkach. Klientov nijako nešetrí, nezaujíma ju, či budú zdraví, hlavne že veľa toho kúpia a jej z toho plynú vysoké zisky. Aj keď sa snaží prezentovať ako človek, ktorý chce pomáhať iným, v skutočnosti napomáha len zvyšovaniu svojho bankového konta.

mudryk

ludia, co ste uz nacisto potratili rozum? ved takych pripravkov je na svete milion. a na slovensku sa kazdu chvilu vynori nieco nove co je zase "najlepsie". pchaju sa sem vsetci distributori, lebo naivnych je tu dost a vzdy znova a znova niekto naleti. ja len nechapem ze tento chudobny narod je stale ochotny vyhadzovat peniaze za veci, ktore maju rovnaky ucinok ako bylinky, a tych je vsade plno. moj svagor uz obchodoval s aloe vera, energy, diochi, mlady jacmen, chlorela, herbalife, teraz predava tuto nonu a sam sa na tom len rehoce ze je to dobry kseft. najskor pchal aj po rodine, ale ked to ludom nepomohlo tak uz pribrzdil a je mu trapne od nas vytahovat prachy. aspon ze je uprimny a na rovinu povie ze to neni ziadny zazrak.

sisacik

BOZE LUDIA!!! PRACHY PRACHY PRACHY!!! ZAUJIMALO BY MA KOLKO KRAT STE MINULI PRACHY NA HLUPOSTI- ALKOHOL, CIGARETY, HAZARDNE HRY A POD.VSETKO STOJI PENIAZE, ESTE AJ DAZDOVA VODA, KTORA OD VAS ODTEKA DO KANALA! DR.NONA SU NAJKVALITNEJSIE VYROBKY, AKE SOM KEDY MALA, POUZIVAM ICH UZ 2 ROKY A NEDAM ICH ZA NIC! DETSKA DOKTORKA MOJEJ MALEJ SESTRY, POVEDALA, ´NEPREDPISEM MALEJ ANTIBIOTIKA, DAVKUJTE JEJ RADSEJ DALEJ PREPARATY DR, NONA´ POMAHA TO! SOM STASTNA, ZE SOM SA K TYMTO VYROBKOM MALA MOZNOST DOZVEDIET. A KTO NEVERI, NECH TIE VYROBKY NA NETE NAZHADZUJE Z CISTEJ ZAVISTI.

2013 náhodný

Ešte som našiel ako sa multilevelisti pred časom kasali, že košický herec Rašev užíva ich preparáty:

www.porada.sk

Ale on zomrel:( Drahá skúsenosť!

2013 náhodný

Dr. Nona sa mi javí ako nanažraná pani, ktorá zarába na zdravotných problémoch ľudí. Mal som tú "česť" zúčastniť sa jednej prednášky, kam ma dotiahla priateľka a len som gúľal očami nad tým vymývaním mozgu! Tie krémy, vody, navoňané soli, šampóny a telové mlieka sú vlastne všeliek. Čokoľvek si od nej kúpiš a kamkoľvek si to naleješ či nasypeš - všade ti pomôže! :)

Ústna voda? Vraj kľudne do oka, alebo do ucha, alebo do nosa, alebo ženy do pošvy... Paráda! A cena? 250ml za púhych 30 evri. Odporúčanie prednášajúcej = nie jedno balenie , ale 3-4 a úplne ti pomôžu!

Ale ústna voda je málo, treba ešte čaj aj dynamický krém. Čaj = 24 vrecúčok "iba" 42 evri . Podľa prednášajúcej je to "lacné", lebo jedno vrecúško môžeš použiť aj 3 krát! A cena dynamický krém? "Iba" 47 evri za 50ml! No nekúp to! :))

Na Ukrajine to vraj kúpiť o 50% lacnejšie. Ukrajina sa asi stane destináciou pre chtivých lacnejšie produkty Dr. Nona :)

ell535

čítam tu vaše príspevkyy o liekoch dr nona , mám len pozitívne skusenosti bola som velky alergig a mala som astmu odkedy beriem tieto lieky cítim sa perfektne , vyrobky su užasne pretože obsahuju archea bakteriu ( nie su navykové ) ktora sa dostáva az do jadra našich zdravých a poškodených buniek , to znamenaa zee regeneruje naše bunkyy a pomaha zdravým bunkám , všetkým to len možem odporučit , aj aj som bola skeptik a najprv som si myslela ze to je hovadina pretoze isto to je biznys ale nie presvečila som sa na na vlastnej koži daju sa tím liečit akekolvek chorobyy a a navyse tieto pripravky neskodia vašej pečeni ako bežnee antibitika ktore tlačite do halvy verím že viete že bežne antibiotikaa sa vám z tela vyplavujú 3-7 rokov a viete si predstavit co sposobia vo vasom tele ?? nie ,? ANO POMAHAJU VAM TAKK ZEEE najprv vam je dobree ale tiež majuu aj negativne učinkyy na teloo jednemu organu pomozu ale druhemu skodiaa ... ked si vsimnete pribalovy letakk akehokolvek lieku vo farmacii precitajte sii aj ake ma nezaiduce ucinky tieto ucinky tam naschval pridavaju aby vyrobcovia boli chranenýý .. a to je podla vas zdrave fungovat an novalginoch , antibiotickach ??? lieky od nony obsahuju vyše 21 mineralov ,BMK , a archeu bakteriu ktora prežila vaic ako 3.5 mil rokov jee pribuzna nasim bunkám ... takze poviem vám žee mam to nastudovane prečitanee studovala som mikrobiologiu a toto co jeme z lekarni je ciste svinstvoo ... a farmacia na nas len zaraba .. ake si to chcete overit precitajte si o tom knihyy , nikoho tu nepresvaicam vravím co sama viem ... a nesu cenovo drahe pretoze si vezmize ze obyčajny clovek ktory naprikald investuje do cigariet a denne vyfajčíí 1 krabičku za 2,70 tak za 30 dní da 80 euro do cigariet ..... co je zdravsie cigaretyy alebo investovat do prevencie svojho telaa ... akk si zdravy vo vnutrii tak nemas ziadne zdravotne problemy .ani na koži . všetko sa da liečit a prevencia je dolezitaa teraz a nie kedd budeme uz tazko chorí vtedy si začneme zdravie váážiť ??? porozmýslajtee .. podla mojho nazoruu je najprv si vypocut prestudovat ocom to je a nie hneddd to odsudzovať ... a až potom si urobiť vlastný názor :)

RNG

Nuz ale 890 korun za 4 flasticky soli z mrtveho mora trochu navonane esencialnymi olejami je absurdne zderstvo. Bezne sa tieto soli predavaju vo velkom cez distributorov pod $1 za pol kila, pozri napr
bulknaturaloils.com
Teda priamo zo zdroja sa to da kupovat na vagony ovela lacnejsie, pozri napr cez alibaba
alibaba.com
Vlastne ani to uz nie je priamo od vyrobcov ,ale od velkodistributorov.
Napr tam vidim jedneho, co za tonu (1000 kg) pyta 995 dolarov.
Inac keby ste videli, ako sa to tazi bagrami a dava do ovrovskych nakladnyc aut, tak aj dolar za kilo je uz zderstvo.