za kazdy nazor dik

Príspevok v téme: za kazdy nazor dik
janka

chcela by som poprosit o radu. Zacala som si s chlapcom, ktory je totalne neskuseny, panic. Ale to by az tak nevadilo, problem je skor v tom, ze je neskuseny co sa tyka fungovania vo vztahu, je taky dobracisko, ze to az straca sexapeal. Spravi vsetko, co mu poviem, nema nazor..Ja som si uz presla viacerymi vztahmi a nie najkrajsimi. uz som dost "oplieskana". Mozno mi to preto najprv vyhovovalo, ze je ku mne taky dobry, chvilu som si myslela, ze ho budem lubit. ale uz mi to tak zacalo liezt na nervy, ze to chcem skoncit, nema to uz cenu, lebo stratil pre mna pritazlivost. som totalne "nad nim" Pomozte mi, ako mu to mam vysvetlit, aby sa nezrutil. Kebyze je skusenejsi a ma nieco za sebou, tak je to jednoduchsie a bola by som priama. Ale ja som jeho prva laska a viem, ze mu velmi ublizim. Mam byt uprimna, alebo to nejak "uhrat"..fakt ma to trapi. Za kazdy nazor diky.

cat

mno....to je na tom najkrutejsie, prilis dobri chlapci nas nepritahuju. mne sa to tiez tak stalo, nastastie, zistila som to po 2tyzdnoch, ze takto by to neslo, tak proste som sa stratila z dohladu a cim skor som to ukoncila. aj som si neskor myslela, ci som mu nahodou neublizila, ale kedze sme sa poznali tak kratko, tak to prezil a teraz si urcite nasiel nejaku vhodnejsiu partnerku. a ja tiez :)

janka

lenze tu ide o to, ze my si nemame ani co povedat. Najprv sme sa stretavali ako partia a tam je to ine..A akonahle sme sa zacali stretavat sami, tak je ticho. Akurat ked nieco poviem, tak on prikyvne alebo sa spytam na nazor a on mykne plecami. Jednoducho ja uz viem rozoznat, s kym si sadnem a s kym to nebude fungovat. Ja som uz rozhodnuta. Chcela som to tak spravit ako pises, ale ide presne o to, ze ak mu poviem nieco, co sa tyka jeho osoby, tak to bude brat ze zlyhal on. Myslim, ze by to nepochopil a povaha sa zmenit neda..a ja sa uz aj tak pretvarovat nevladzem, lebo mam aj ine a dost velke problemy a stresy a este sa aj v tomto pretvarovat, to by som uz nezvladla. Aj ked neviem ako zvladnem to, ze budem vidiet ako sa trapi a jeho kamarati budu po mne zazerat, lebo ho maju radi. Inak mame 24rokov.

stix

a co takto si s nim o tom pohovorit a dat mu este sancu zmenit sa..? a potom ak by to nefungovalo a neziskal si u teba zase tu "pritazlivost" by si ukoncila ten vztah a to by uz nebolo take drasticke z toho pohladu ze by uz vedel o co ide a bol na to pripraveny aspon ako-tak