Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

za kazdy nazor dik

Príspevok v téme: za kazdy nazor dik
janka

chcela by som poprosit o radu. Zacala som si s chlapcom, ktory je totalne neskuseny, panic. Ale to by az tak nevadilo, problem je skor v tom, ze je neskuseny co sa tyka fungovania vo vztahu, je taky dobracisko, ze to az straca sexapeal. Spravi vsetko, co mu poviem, nema nazor..Ja som si uz presla viacerymi vztahmi a nie najkrajsimi. uz som dost "oplieskana". Mozno mi to preto najprv vyhovovalo, ze je ku mne taky dobry, chvilu som si myslela, ze ho budem lubit. ale uz mi to tak zacalo liezt na nervy, ze to chcem skoncit, nema to uz cenu, lebo stratil pre mna pritazlivost. som totalne "nad nim" Pomozte mi, ako mu to mam vysvetlit, aby sa nezrutil. Kebyze je skusenejsi a ma nieco za sebou, tak je to jednoduchsie a bola by som priama. Ale ja som jeho prva laska a viem, ze mu velmi ublizim. Mam byt uprimna, alebo to nejak "uhrat"..fakt ma to trapi. Za kazdy nazor diky.

janka

ale zasa on nemal prilezitost sexovat. ale chcel, ktory chalan by nechcel??? a prave teraz, kebyze ho do toho zasvatim, sa mu to tak zapaci, ze bude chciet experimentovat pri kazdej prilezitosti, lebo bude vediet, ze ich v zivote vela nemal a ked je este taky ovplyvnitelny..ale to je vsetko len keby..

janka

no aj to moze byt pravda. Ale cim som starsia a skusenejsia, tym tomu vsetkemu akosi menej rozumiem..tym vztahom a tak. Je to velmi zlozite. Dobre, tak ma vsetky superlativa, aj ked mi bude cely zivot verny..ale ma nepritahuje a nema pre mna sexapeal, ktory myslim vo vztahu musi byt. Sex hra velmi dolezitu ulohu vo vztahu. Asi ked budem starsia, tak si budem tlct hlavu o stenu, ale zasa mat chlapa, ktory nema nazor? to nie je dobre..s nim kazdy manipuluje a aj vzdy bude.

stix

no ak si to ten chalan neuvedomil doteraz ze ma 24 rokov a je panic, nesnazil sa to zmenit, tak je vacsia sanca ze bude verny.. asi skorej ako ten kto vystriedal niekolko sexualnych partneriek, pretoze to je potom ako vystupit z rozbehnuteho vlaku - ze doteraz to bolo vela dievcat a teraz mam byt verny jednej :)

janka

u ziadneho..:)) to je pravda, ja moc na muzsku vernost neverim a ide o to, ze chlapec si po 20tich rokoch uvedomi, ze mal len jednu zenu..neviem, neviem..myslim si, ze v mladosti vybureny muz ak najde to, co hlada, tak je mensia pravdepodobnost nevery. ale to asi fakt zavisi len od charakteru muza.

stix

to ze je panic este neznamena ze zakonite ta musi podviest. ak by si mu ty poskytla co potrebuje a o com sniva nesiel by to hladat k inej... ale zase na druhej strane u ktoreho ineho chlapa mas zarucene ze ta nepodvedie...?

janka

a este nieco. Ked je panic, myslim, ze na 100% by ma podviedol. Isto by chcel vyskusat aj ine dievcata. Takze aj v tomto je obrovske minus..ci mate na to iny nazor?

janka

ja toto vsetko viem. Viem, ze na zivot potrebujem presne takeho muza ako je on. Mala by som sa s nim dobre, ale je tu vela ale..Ak ta niekto proste fyzicky nepritahuje, da sa to? Ja som presne ten typ zeny, ktorej sa pacia "grazlove" a preto som sa vzdy popalila. Asi budem cely zivot kvoli tomu trpiet. A ver, ze ja som vyburena uz azaz..A potrebujem vztah, co ma buducnost. Presne toto som chcela od byvaleho, ktory bol uplny opak ako on. Ale on ma pritahoval, hadali sme sa, ale bola tam stale ta iskra..ja sa nemozem vo vztahu nudit, lebo to pre mna straca potom pritazlivost. Asi musim hladat nieco medzitym..Tie vztahy, to je fakt zlozite, hlavne ked treba mysliet aj na buducnost. Vtedy sa casto musi clovek rozhodovat medzi srdcom a hlavou..

wowo

viem o com pises....mam o nico viac rokov ako ty a vela burlivych vztahov.Viem nemozes sa prinutit, je "taky dobry..taky nudny".skusila som s takym chodit,zila som trpezlivo,,len sa to nedalo,trpela som ,,lakalo ma to inde ... tak som zacala podvadzat. Preto ti radim v tomto obdobi sa musis este vyskat a ukludnit. Ja som len na vlastnej skusenosti sa zkludnila.,,tak chod kam musis.Lenze po istom case..odrazu pochopis ze svet nie je o zaujmavych muzoch ,(lebo kazdy je zaujmavy,ale o serioznosti, podrzani sa ,a ani tie rozhovory nie su vsetko ,ale riesit prakticke veci,deti hypoteku a tak) ..a budes hladat presne tento typ muza, ale on uz davno bude zadany s inou ktora bude chciet deti ,rodinu, usadly zivot.V mojom veku uz tyto muzi su davno obsadeny.Vysvetli mu to opacne ak o by si rada ale...(..nie ze on ti nesticha,),ale skus opacne ze ty nestihas.. ,(lebo vlastne aj to je scasti pravda),vysvetli ze nemas na to ,,byt uplne vazne seriozna, ze este nevies kde je sever.Urob zo seba,,truhlu:)) jeho to bude menej boliet.a ty vyjadris ze ho neches ,,a urazit ho nemozes, povedz mu ze si nezrela na tenot typ vztahu...Ale este si to rozmysli sama , ci ho chces stratit a vrhnut sa do kridiel neistoty tak lakavych:))moc:) ponahlam tak sorry za par nelogickych viet

stix

aha, takze to viazne v komunikacii... z toho co pises mam pocit ze on asi nie je velmi komunikativny typ cloveka alebo prinmajmensom nema dostatocne skusenosti s dievcatami... tak vela moznosti tu nie je, rozchodu s nim sa asi nevyhnes a budete to musiet nejako "prezit". ja som zazil rozchod s mojou prvou laskou a nebolo to nic prijemne, ale mal som pri sebe kamaratov vdaka ktorym som zabudol... a ked pises ze aj on ma partiu tak snad ho podrzia. urcite to nebude prijemna skusenost ale co sa da robit? zase je lepsie ukoncit to skorej ako sa zbytocne nadalej trapit.. to je moja rada

usiko

od chlapov viem, ze im viac ulizis, ked ich lutujes opustit, pretoze casom to ajn tak pride a pre nich je velmi tazke zniest, ze boli oklamani...opusti ho teraz, najde si nejaku tiez neskusenu dievcinu a spolu sa pokusia mat vztah a ucit sa jeden od druheho..