Mirzaten

Dadka007

Ahojte, mne Mirzaten zabral až po takmer pol roku.. Pribrala som minimálne 10 kg... telo podliate vodou, útlm, apatia, spavosť... Pomohol mi prežiť, ale už ho vysádzame. No popravde... Treba liečbu ale i zmenu myslenia... Chce to čas. Veľa síl.

plamienka

mirzaten-svinstvo pribrala som 10kg telo mám podliate vodou ,svrbí ma koža,neželám to nikomu,lieky sú biznis a my zvieratká na pokusy

cyprus

Moja mama nemohla nič zjesť, stále vracala.Nikto jej nemohol pomôcť, bola na konci svojho života, vychudnutá, vlasy vypadané a stále nad misou.Zavolala som psychiatra a ten jej dal mirzaten.A začala pomaličky jesť a nevracať.Vlasy jej dorástli, pekne pribrala a čo je hlavné-žije.

vikidavid

tiez beriem tento liek 2tyzdne,ale dnes ho uz nebudem brat..pribrala som a dost vela...:((( a popritom som skoro nic nejedla...bola som tiez malatna,ale ani so spankom mi to nepomohlo...boleli ma velmi nohy...

ivony22

mám poruchy spánku, ťažko sa mi zaspáva, resp.prebdená noc,užívam mirzaten pol tablety,účinok slabý, spím tak 2 h, bojím sa užiť celú tabletu,,,,viacmenej sa zvýšila moja hmotnosť v priebehu 2 mesiacov.necítim sa byť v depresii,z toho dôvodu neviem či je diagnostikovaný správne môj problém

budlika

ja beriem tiez mirzaten uz asi 1 a 1/2 roka. zacinala som 30 mg + lexaurinom a teraz uz len 15 mg mirzatenu. zaberat mi zacal po dlhsej dobe, mozno aj po 2 mesiacoch, napriek tomu, ze lekar hovoril, ze je to jeden z liekov, ktorych ucinky sa dostavia skor ako u inych AD (napr. uplne na zaciatku mojich tazkosti som brala coaxil, kt. ma patrit k tej skupine, kt. zaberaju neskor ako mirzaten; ale ten mi nakoniec vysadili, pretoze nepomahal). tiez som po mirzatene pribrala cca 10 kg, co ale napokon bolo aj cielom, pretoze pod vplyvom depresie som prave tych 10 kg schudla, cize som nabrala tie kila, kt. som stratila. v mojom pripade by som teda ani nehovorila o pribrati, len navrateni stratenej vahy. pocas depresii som prestala uplne jest, nevedela som do seba dostat ani kusok jedla a ked som dostala panicky zachvat, vedela som, ze musim vyhladat lekara.. proste chcem povedat len tolko, ze mne mirzaten pomohol a pomaha (hoci este nie som uplne ok..) a ze mi vratil chut do jedla. s tym pribratim je to otazne u mna.. ale co som citala, vela ludi po nom pribralo, tak na tom asi nieco fakt bude.

RNG

alzbeta, problemy s travenim naznacuju, ze si podvyzivena na urcite latky=nevies ich poriadne vytazit z jedla. A z toho su vsetky ostatne tvoje problemy, vcitane nervovych a nedostatku energie a strpnute nohy=nedostatok mineralov=tetania.
Odporucam ti najprv si napravit travenie(betain HCl a enzymi) a zatial brat na rychle doplnenie zmes mineralov na kosti. Tiez zacni pouzivat na solenie sol so znizenym obsahom sodika, kde ho ciastocne(38%KCl, v soli z Billy)nahradza draslik, ktoreho mame aj tak malo v potravinach .