pre ženy, kt. vysadili hak...

usiko

sara 13,
no ja som brala HAK asi 10 alebo 11 rokov, kvoli nepravidelnemu menzesu. nikdy som ho nemala pravidelny, a preto, ked som vysadila hak, tak som si naobjednavala yam, pupalku, dong quai a damianu a poctivo brala podla letaka, len aby som nemala problemy s cyklom a nemusela znova zacat brat hak....a cuduj sa svete, menzes mi hned po vysadeni prisiel, meskal len 2 dni, druhy nemeskal vobec a treti 9 dni kvoli silnemu stresu, dovolenke a cestovani v noci...ale neviem t povedat, ci mi pomohol yam a ostatne veci...ale mozno....

sara13

je tu niektora taka ktora dlhsiu dobu brala HAK a potom ju vysadila a presla na vyzivne doplnky pupalku, yam a pod. zaujima ma po akej dobe sa vam pri brani tychto doplnkov upravil menzes resp. kedy prisiel a po akej asi dobe.

sara13

a co si brala aku? ja som tiez mala niekedy take stavy ale potom to preslo inokedy sa to vratilo, takze tazko povedat co je z tohto smeru lepsie ci brat alebo nie. lenze ja som si povedala ze uz nechcem aby pracovali za ne lieky a nechcem brat ani uz nijake lieky.