chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
sara 13,
no ja som brala HAK asi 10 alebo 11 rokov, kvoli nepravidelnemu menzesu. nikdy som ho nemala pravidelny, a preto, ked som vysadila hak, tak som si naobjednavala yam, pupalku, dong quai a damianu a poctivo brala podla letaka, len aby som nemala problemy s cyklom a nemusela znova zacat brat hak....a cuduj sa svete, menzes mi hned po vysadeni prisiel, meskal len 2 dni, druhy nemeskal vobec a treti 9 dni kvoli silnemu stresu, dovolenke a cestovani v noci...ale neviem t povedat, ci mi pomohol yam a ostatne veci...ale mozno....
No ja ked som vysadila po rokoch HAK tak som nemala vobec problemy s cyklom,chodili na cas stale...
neabsolvovala som vyvolávačku.
bellara, a dostala som nejakú depresiu, čo pretrváva. ak je to ono, uvidíme výsledky od gyn.
posledný mesiac čo som užívala hak+po vysadení pretrváva...
mne na prvy raz po vysadeni meskali len 3 dni a trvali rovnako dlho ako s hak /4 dni a koniec/