Nepodpisujte za kazdu cenu rozv.list manzelovi.....

Príspevok v téme: Nepodpisujte za kazdu cenu rozv.list manzelovi.....
[zruseny12]

No,moje manzelstvo skoncilo velmi skoro...i ked sme zili pekny a pokojny zivot/ked do toho nepocitam svokru/.Mali sme vsetko zariadeny byt,pracu...tak som ja otehotnela a ostala som na rizikovke.Manzel si nasiel inu pocas tehotenstva,pravdaze ja som to nevedela...a velmi dlho...prevalilo sa to ked uz syn bol na svete...nebudem vypisovat,co vsetko som koli tomu prezila,ale urcite nic prijemneho...ja chcem len upozornit mlade zeny,lebo teraz je velmi velka rozvodovost,aby si dali pozor aj pri rozvode.Ja som to brala na lahku vahu,lebo som bola tak vycerpana,ze som rozvodovi list podpisala bez toho aby som si ho poriadne precitala,vedela som,ze niektore veci nie su tam pravdive,ale som si povedala,sak zivot ukaze,kto je aky...mne islo v tej dobe len o klud,lebo som mala aj syna na ktoreho som bola sama...lenze,neuvedomila som si,ze rozvod.list s clovekom ide po cely zivot...a jedna firma toho zneuzila proti mne a moj rozv.list ukazala verejne...a uz nikomu nemoze clovek vysvetlit,ze to tak nebolo a kord ked ex cloveka prenasleduje dlho este po rozvode.Preto,poriadne si precitajte,co podpisujete...alebo nech to za Vas urobi vas pravnik...lebo moze vam to znicit povest...

bAArbAArAA

dik za rady, ja by som sa rada dohodla ale moj manžel si myslí ze mu vsetko necham...ale chcela som sa este spytat, keby prepisal majetok na 3. osobu mozem mu to dokazat?? niekto mi povedal, ze do BSM patria aj peniaze na ucte

mate59

právnika ti neporadím,ale každý zhrabne stovky eurákov a rozvod s vysporiadaním BSM sa môže ťahať roky.Ak je to len možné,radšej sa dohodnite s manželom čo sa týka detí a majetku,inač fakt vyvalíte neskutočné prachy.Dnes je už možno striedavá opatera detí a dokazovanie pôvodu majetku,och,ti nezávidím.

[zruseny12]

bAArbAArAA
...zelam ti aby si si nasla dobreho pravnika a aby ti rozvod prebiehol lahko a bez problemov...VELA STASTIA PRAJEM

bAArbAArAA

prosim Vas, potrebujem zohnať najlepsieho pravnika, aky sa len da.Nejakeho uz otestovaneho z Banskej Bystrice. Budem mat velmi dlhy a skaredy rozvod :-(

nashira

Ivka kazdy majetok aj dlh nadobudnuty pocas manzelstva aj ked na meno manzela je spolocnym majetkom . Ja odporucam ist za pravnikom a poradit sa mat konkretne cisla.Zalezi aj na situacii v ktorej sa nachadzas ci dlhy stupaju ,alebo sa splacaju.No pri takychto typkoch clovek nikdy nevie....vsakze.Ako tak vyviaznut by sa dalo keby dlh sa rovna vyske majetku ,ktory vlastnite....No to by sa vyrovnylo ,ale ty by si nemala nic...Ale stale je lepsie nemat nic ako dlh na krku a magora.No ako hovorim je treba konkretne cisla a pravnika!!!

ivka77

dobrý chcem sa opýtať,alebo poradiť,chcem sa dať rozviesť,som skoro dva roky vadatá,nemáme deti ale dlžoby,lenže všetky sú písané na môjho manžela,čo mám robiť ako pokračovať?

[zruseny12]

presne tak,lebo teraz je strasne vela ludi, co sa rozvadza,a v tom stresse,nemysli do buducna...ja som myslela ale som bola naivna,a myslale som si,ze existuje spravodlivost,ale opak spravodlivost neexistuje...a tento pepier moze ovlivnit cely zivot a nie len zenu,ale aj deti...A TIE PREDSA ZA NIC NEMOZU...ALE UZ ICH SPAJAJU TIEZ Z ROZVODOM ATD.

juliena

tot by malo byt povinne citanie hlavne pre naivne baby, ktore veria lasku chlapa do smrti.....
dopo: precitat prve prispevky "opustil ma"..tie dalsie su nuz iba konverzacia na temu

mimi.a

ja som pravnicke zaplatila 4000, za to mi pomohla s rozvodom, docasnym rozhodnutim o zvereni dietata a vyzivnom a aj po rozvode este s par vecami ohladne mojho ex, lebo sa nevedel chovat:) A boli to moje velmi dobre investovane peniaze, aj ked v tej dobe mi na nu museli pozicat rodicia. A nelutujem, holka bola prijemna, zbehla, ochotna.. a strasne trpezliva:)) Takze ak niekto rozmysla nad rozvodom, nech hned rozmysla aj nad pravnikom. A hlavne, ked sa uz rozhodnete rozvadzat, podajte si zadost vy a necakajte na druhu stranu, aby ste sa potom nemuseli obhajovat od hluposti, co si na vas niekto navymysla.

[zruseny12]

urcie sa da,len ako tej firme clovek dokaze,ze to ukazoval?je to velmi zlozite.FAKT,NAJLEPSIA VEC AKU CLOVEK MOZE UROBIT ZOBRAT SI PRAVNIKA,ALE MNE V TEJ DOBE VOBEC NENAPADLO...A INFORMAC.AKO JULIENA PISALA SU VON A I KED NIE SU PRAVDIVE,UZ NEVRATIS SPAT.NO UZ JE TO JEDNO,JA SOM TO TU NAPISALA,LEBO VIDIM,A AJ TU CITAM AKO SA RUTIA MANZELSTVA ATD.ABY TO NEBRALI NA LAHKU VAHU ROZVOD,HLAVNE POTOM JAK JE U KONCA A TREBA PODPISAT.lEBO TAKA MLADA MA CELY ZIVOT PRED SEBOU,A NEVIE KTO BY TO MOHOL ZNEUZIT...A PRAVNIK JE NA TO PLATENY ABY JEJ PORADIL A UPOZORNIL KED TAM JE NIECO NEPORIADKU...A STOJI TO ZA TO ZAPLATIT SI HO...