pri sexe sa spravim velmi rychlo rozhodol som sa preto pre tuto moznost...ma stym niekto skusenosti? ako to mam spravne pouzit ? skusal som to raz pri masturbacii a asi som si dal toho vela :D mohol som si curaka bachat aj ozem a nic
Lidokain - znecitlivenie penisu
Lidokaín vie niekomu pomôcť, ale problém je presne to, čo opisuješ. Keď to preženieš, otupí to citlivosť až moc a potom ide dole aj erekcia alebo sa zhorší zážitok pre oboch. Preto by som bol pri takých sprejoch dosť opatrný. Ak je hlavný problém predčasná ejakulácia a nie znecitlivenie samo o sebe, praktickejšie ľudia často riešia skôr dapoxetine - novatera.biz než náhodné experimenty so sprejom. A ak už niečo kupuješ, pozeraj presný názov, zloženie a normálneho predajcu, nie nejaký anonymný zázrak.
Je možné Lidocain 10 voľne kúpiť? Pokiaľ áno tak kde sa dá?
Ďakujem.
Lidocain 10 vrelo odporúčam tým čo majú problém s predčasnou ejakuaciou, mam stým vlastné skúsenosti aké je to pre chlapa trápne keď sa sprevi skoro, prvé kolo po 1 min už som bol a druhe ako kedy 5-10 min ale s lidocain 40 min vkuse a to riadny sex myslím. Len neviem prečo ja si musím strieknut 5x aby mi to zabralo poriadne, ale funguje to na 100% ja som spokojný a manželka ešte viac ale nevie o tom ze mi pomáha lidocain bolo by mi trápne jej povedať ze vo veku 29 musím niečo brať aby som ju uspokojil.
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
www.tasha.sk
Je to takyto spray?
Ja som MEGA spokojny so sprejom
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
Poznám tento problém. Po pár minútach som sa vždy urobil aj ked som sa snažil akokoľvek som chcel. Skúšal som teda všetko možné (gely, bylinky, tabletky ) a nič nepomáhalo. Prestal som si veriť a ženy som radšej odmietal pretože som sa nechcel strápniť. Vyhladal som preto urológa a ten mi po vyšetrení predpísal lidocain 10%. Sprej začne posobiť asi po 10 minútach potom je treba opláchnuť prúdom vody a intimnym mydlom aby neposobil negatívne na partnerku. Po takomto aplikovaní vydrzím najmenej 45 minút ale niekedy aj ovela viac! Áno nie zrovna idealne a tak trochu komplikované a ten kto taký problém nemá sa bude vysmievať ale píšem to tu pre tých ktorý ten problém majú a nevedia si rady.
Zdravim.lidocain spray odporucam aj ja.mal som od urologa predpisane priligy,bohuzial bezvisledne.sex trval max 5min,niekedy 20s.dozvedel som sa o lidocain a zohnal som si ho.-pozor-jeden strek uplne staci,ak mate uzdicku tak nanu.ja som si prvi krat dal 4streky a po 10-15 minutovom super sexe so slecnou mi penis klesol.mohla robit co chcela ale nic.po zapletenej pol hodine ma poslala doriti.takze staci jeden strek a mozte si uzit