... Orgazmus v sne ...

Príspevok v téme: ... Orgazmus v sne ...
braňo1985

Chcem sa spýtať báb, či mali niekedy v sne orgazmus a či to nebol náhodou aj ich najkrajší orgazmus? A tie čo pred tým nemali sex, bol to porovnateľný zážitok s realitou ktorú ste zažili až po tomto v normálnom sexe?

A keď ste sa zobudili boli ste mokré ako keby ste boli mali mokrí orgazmus alebo iba tak trochu vlhké ako keď ste vzrušené?

J111

Aj mne sa jeden cas stavalo, ze som mal orgazmy pocas spanku. Bolo to trochu neprijemne, lebo som sa musel sprchovat, prezliect a pod. Ale ako zazitky to boli super:D

sampo

odkedy som so svojim snubencom tak sa mi to stava celkom pravidelne, mozno tak raz za mesiac. Momentalne som v zahranici na styri mesiace a vidime sa len raz do mesiaca a spozorovala som ze mam taketo fajn sny castejsie! moje telo si to asi kompenzuje takto! obcas sa zobudim spotena, srdce mi tlcie o preteky a som vlhka a inokedy je to clekom "pokojne". zvacsa dost intenzivne ale urcite nie take dobre ako v reale :)

martin1986

Tak potom aj chalani aj baby majú sem tam takéto pekné sexy sny...Keď som bol mladší možno 15 rokov vtedy sa mi snívali častejšie sny, len bolo horšie že som sa zobudil a bola mokrá postel... Vždy som sa radšej večer spravil aby to zas takto nedopadlo... :D
Ale na posledy sa mi snival pred mesiacom takýto sen, že sme sa milovali na futbalovom štadionne, super krásne... Ale už sa v sne nespravím ako za mlada, ale zobudím sa na pokroji prijemnosti a potom už neviem odolať nedokončiť sa. :)

sedmikraska

no ten v spanku je fakt super. pretoze si vlastne mozes pomahat len myslienkami a o to sa predlzuje ta chvilocka pred vrcholom :) anormalne sa zobudim s tym, ze mi to tam tuka :)

jaja

1x som zažila orgazmus v spánku , dokonca s chalanom, kt. som nemala vôbec v láske. len sme sa bozkávali a obtierali oblečení, bolo to skvelé, možno som aj stiekla:-))) ale v realite-fúúúj!

eterna

no ja som to prezila aj v spanku a nebolo to ako pises nefyziologicke, chvilu na to som sa prebudila ako stlacam panvove svalstvo tak ze asi tak

ybis

presne si pamatam na jeden taky sen. orgazmus ma prebudil, ale nebola som uplne mokra, skor len trochu vlhka, takmer nebadatelne. skutocny orgazmus v bdelom stave je podla mojich skusenosti omnoho silnejsi, mozno preto, ze vtedy ho vnimam uplne celym telom, kym v spanku je to len take mimovolne, nefyziologicke. ale kazdopadne je to prijemne spestrenie noci.