Bolesť pravej lopatky, ramena a prsnika.

Príspevok v téme: Bolesť pravej lopatky, ramena a prsnika.
vlastina

Poraďte mi, mávam dosť problémy s chrbticou.Mám skoliózu, počiatočné štádium osteoporózy.Asi pred dvoma týždňami ma začala bolieť pravá lopatka až rameno.Najhoršie je, že ma začalo bolieť aj pri pravom prsníku v tých miestach asi 5cm pod pazuchou.Skúšala som si aj prsník prehmatať, či neobjavím hrčku.Nič.Ale už ma celý rozbolel, čo si ho stále prehmatávam.Môže ma to bolieť z chrbta?dík za každý príspevok

Emmma

Môže ťa to bolieť aj z toho, ale mala by si ísť určite na nejaké podrobné vyšetrenie a sóno, rtg a aj mri ak bude treba.

ahjajjaj

ahoj daniela, je to z krčnej a hrudnej chrbtice. Nie som síce mjanik, ale odporúčam rehabilitáciu, cvičenie, laser, ultrazvuk, jemné masáže, kúpele, a v neposlednom rade akupunktúru.

Daniel_aa

Dobrý deň, mávam také isté bolesti, trvá to už pár mesiacov a mám strach čo za tým je, myslím že veľa robí aj psychika pretože človek hneď myslí na najhoršie..sono prsníkov je v poriadku, rtg krčnej chrbtice ukázal lordózu v blokovom postavení, občas mám aj také pálivé bolesti krčnej chrbtice ale najviac mám bolesti ľavej ruky, ramena, lopatky..pred tým som nikdy problémy s chrbticou nemala ale cítim že svaly na krku su stuhnuté aj pri otáčaní hlavy tak neviem čo to môže byť..

Andy3113

Ahoj Vlastina, nasla som tuto diskusiu, aj ked neskor... Ako si nakoniec dopadla? Mam take iste problemy a cakacie lehoty k lekarom su prilis dlhe... Dakujem!

vlastina

No ja som sa už objednala dnes k ženskému, v pondelok si idem pre výmenný listok a na sono prsníka. Uvidím čo mi povie on pri prehliadke, ale bojím sa, lebo dnes ma ten prsník bolí akosi viac.

aloe

babenky,je to z chrbtice a bude sa to len zhoršovať.Ideálny je na to bioptron AG,zdravot.prístroj, ktorý regeneruje bunky.Vedia pomôcť aj prír. produkty na výživu bunky a obnovu chrupavky,lento trvá dlhšie.Ozvite sa:duratnakatka@zoznam.sk

jana123

vlastina, urcite to bude z chrbtice. Ja mavam presne tie iste bolesti. Ked si to mastim nejakou mastou od bolesti alebo si dam lieky na chrbticu, tak mi to prejde. Ale vacsinou sa mi to vracia. Lebo tiez mam dost velke problemy s chrbticou.