podkožná vyrážka - poradte prosiim..

Príspevok v téme: podkožná vyrážka - poradte prosiim..
co je to??

v pondelok sa mi sparvil na cele taky hrbol a ja ze to je normalna podkozna vyrazka...ale dnes ked som to skusila prepichnut ihlou zistila som ze mam pod kozou nieco tvrde...ta ihla to proste neprepichne je to ako kamen...prosim vas co to moze byt?...ja sa fakt bojim...ma to pod kozou priemer mozno 8 milimetrov...je to uuplne tvrde..ja neviem co robit..prosim poradte mi...

co to je

no ono je to praveze naramne bolestive proste uple ako obycajna podkozna vyrazka ...lenze toto mam nieco uplne tvrde pod kozou...ja sa strasne bojim...

peha

fuj nepichaj si do toho ihlou zbytocne si to drazdis. Moze to byt aj podkozny tukovy utvar, ak je taky ako hovoris a nebolestivy, taky ti len tak nezmizne, Je to ako cudzie teleso gulicka pod kozou? Mne sa take urobilo na hlave, nerastlo to ani nemizlo, po polroku som bola na chirurgii to vyrezat. Ak ti to nezmizne za par dni chod na kozne. A nechytaj to.

co je to

ja viem..zajtra chcem ist asi za koznou ale myslite ze ked tam mama zavola dnes este ma mozu objednat?..kukala som na nete a robia len do dvanastej...ja uz tam chcem ist...a to ani nehovorim o tom ze to vyzera otrasne...ale stale keby nieco vedel co to je alebo nieco podobne mal prosim napiste ja tu budem stale...

ethel

barbinka:na čele to asi sotva bude uzlina..
co je to: ak si nie si istá,aj tak si to radšej daj pozrieť na kožnom!Tak či tak ti takto na dialku nik neporadí a rozrýpať by si si to radšej sama nemala.

co je to_

agina aj ja som si myslela lebo take mavam casto najma na cele...ale teraz ked som to sla prepichnut tou ihlou tak som tam normalne narazila na nejaky tvrdy utvar...a ked som tou ihlou pohybovala tak normalne to vydavalo taky draplavy zvuk ako keby som tou ihlou skrabala ja neviem po dreve alebo po com...proste normlane take skrkanie..je to totalne tvrde..ja neviem co mam robit...