podkožná vyrážka - poradte prosiim..

Príspevok v téme: podkožná vyrážka - poradte prosiim..
co je to??

v pondelok sa mi sparvil na cele taky hrbol a ja ze to je normalna podkozna vyrazka...ale dnes ked som to skusila prepichnut ihlou zistila som ze mam pod kozou nieco tvrde...ta ihla to proste neprepichne je to ako kamen...prosim vas co to moze byt?...ja sa fakt bojim...ma to pod kozou priemer mozno 8 milimetrov...je to uuplne tvrde..ja neviem co robit..prosim poradte mi...

co je to?

paneboze...ale ja vyzeram otrasne...mam to strasne napuchnute a hanbim sa chodit do skoly....este zajtra a v piatok a je vikend aspon...

co je to?

nikto?...
vyzeram strasne a aj to boli ked len pohnem s celom trocha...pod kozou to mam ako nejaky utvar keby tam bol taky plosky...

co je to?

no dosla mama z prace a povedala ze ak chcem ist ku koznej musim ist najskor k obvodnej..a to sa mi nechce...a mama povedala ze to je normalne akne ale ja casto mavam podkozne ale taketo tvrde a hlboko to este nebolo...na noc si davam tu mast s ichtamolom a mama povedala ze sa mam naparit nad nejakymi bylinkami...prosim skuste este nieco poradit alebo kto ma nieco podobne

panika

nerob paniku :). Ale vazne, byvaju aj take blbe vyrazky. Skus si dat aj nejaky ibalgin, alebo nieco-co ma protizapalovy ucinok. A ta kozna je dobry napad-ak objednava, tak sa objednaj -ale ak aj nie, chod si tam pockat. Uz len preto, aby si sa ukludnila a ona ti na to urcite da nieco, co zaberie

co je to

ja tomu chapem ze ten hrbol tam musi byt ale rozumies ze ked mam normalnu podkoznu vyrazku tak je to take makksie akoby?...ale toto je tvrde ako diamant...nemoze to byt nieco ine?...ja sa bojim...a boli to...a panika uz som pisala ze ked som do toho dala tu ihlu-uz to nebudem robit -tak pod kozou to normalne tak zaskrabotalo akoby som tam mala nejaky utvar absolutne tvrdy a drsny...

panika

hrbol tam je, lebo je to zapalene. Neboj sa, tak tam daj aspon ten pytiol, ale prestan to mechanicky drazdit. Ked s tym budes stale montovat (tlacit, pichat, a pod), bude sa tam v tom tvorit tekutina a bude sa to zvacsovat

co je to

mam doma pytiol aj v tom je ichtamol....ale toto je ine podla mna ako take podkozne vyrazky lebo tie mavam casto ale toto je absolutne tvrde..proste ako kamen...uplne...ja neviem co s tym...a na hlave mam z toho velky hrbol..

panika

nepichaj do toho -ved tam budes mat infekciu jak hrom a este aj v poriadnej hlbke. Nemas doma taku hnedu smradlavu mast ( Camphor ichtiol)? Ak nie, odporucam ti ju kupit, stoji cca 50 SK v lekRNI A NATRI SI TO. vYTIAHNE TI TO ZAPAL NA POVRCH..ALE UZ TO NEMONTUJ

a K UZLINAM-TIE SU LEN V DRAHE LYMFATICKYCH CIEST. nIE JE MI ZNAME, ZE BY CELOM PRETEKALA LYMFA