Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HADKY

Príspevok v téme: HADKY
adriana

S priatelom sa casto hadame,rozchadzame a sa udobrujeme. Pred troma dnami sme sa pohadali-rozisli a on sa mi vobec neozyva. Zajtra je valentin a neviem ci sa mu mam ozvat,alebo nie. Asi uz ma ma plne zuby a mysli to vazne. Raz mi povedal,ze mi to nebude trpiet donekonecna,ze raz sa v nom nieco zlomi a uz ma nebude chciet vidie. Bojim sa,ze sa to uz stalo a uz ho nikdy neuvidim. Jednoduch buchol dverami a napisal mi,ze uz je definitivny koniec. Pohadali sme sa koli mne.Tvarim sa,ze ma to nehneva aj som mu to napisala,ale on ani neodpisal a pritom ma to hneva a trapim sa. Aky je na to vas nazor.

adriana

boze ved on je taky uzasny a ja mu robim toto. 90 percent hadok vyvolam ja a on je ten,ktory sa to vacsinou snazi dat dokopy. Neviem ci mi to robi dobre a co z toho mam,neviem to definovat. Ze to nieje normalne?

adriana

viete,ja som taka sprosta,ze ked mi ON neodpise,alebo mi nezodvihne telefon tak hned je hadka,ale ked to spravim JA tak je vsetko v poriadku. Neviem preco mu to robim,ale asi niesom normalna.

usiko

adrianka, nevadi, nie je jediny na svete a po case zistis, ked si najdes niekoho lepsieho, ze to bolo fajn, ze ste sa rozisli.....
Envy, neziarli, ja viem ze je to tazke, ale povedz si, ze ziarlivostou si ziadneho chlapa nepriputas....prave naopak.....odozenies ho...ver mi, poznam to z mojho okolia....on ta lubi a neziarli na teba a inych chlapov, lebo ti veri....ver aj ty jemu....a zbavis sa tych pocitov....

usiko

envy, som z KE...ale urcite bude niektzo dobra aj v BA...ja som dostala referencie od baby, ktora studuje psychologiu, taki ludia maju lepsie poznatky o psychologoch...

frank

dobre si spravila...ja by som taku situaciu riesil tak, ze by som jej tiez nieco napisal...a to preto aby som si potom mohol povedat, ze ja som preto spravil vsetko...jak tu odznelo teraz je on na rade.... to vsetko myslim inak ale je to tazke opisovat teraz
:)))

agaba

ale sak este pockaj, co ked ma nieco na praci, sak to neznamena ze musi ti hned odpisat, ze este je na to cely den, ale vidim ze ty si tvrda povaha a nedas si povedat, asio sa nezmenis, vyckaj casu pre Pana Jana, nie predsa? Kde sa ponahlas, mozno sa ozve! A ked nie, tak je definitivny koniec! Asi snad tolko ti mozem k tomu napisat!