Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HADKY

Príspevok v téme: HADKY
adriana

S priatelom sa casto hadame,rozchadzame a sa udobrujeme. Pred troma dnami sme sa pohadali-rozisli a on sa mi vobec neozyva. Zajtra je valentin a neviem ci sa mu mam ozvat,alebo nie. Asi uz ma ma plne zuby a mysli to vazne. Raz mi povedal,ze mi to nebude trpiet donekonecna,ze raz sa v nom nieco zlomi a uz ma nebude chciet vidie. Bojim sa,ze sa to uz stalo a uz ho nikdy neuvidim. Jednoduch buchol dverami a napisal mi,ze uz je definitivny koniec. Pohadali sme sa koli mne.Tvarim sa,ze ma to nehneva aj som mu to napisala,ale on ani neodpisal a pritom ma to hneva a trapim sa. Aky je na to vas nazor.

000000

mozes mi adriana povedat na co cakas?pokial viem tak ste sa pohadali pre teba vzdy sa hadate len pre teba nie?ako si pisala vydy sa ozval prvy poviem ti otvorene prestalo ho to bavit ze sa k nemu spravas ako k hracke tomu hovoris laska ?znacne o tom pochybujem na svoj vek by si mala mat viac rozumu a hlavne usporiadat si v hlave co je pre teba dolezite ale pre teba je dolezitejsia hrdost vsak?nedokazes si pred nim uznat chybu ber na vedomie aj jeho vek to ze bol s tebou aj ked si podstatne starsia ma svoje dovody ale ako ti sam povedal clovek si casom povie dost viem o com pisem stalo sa mi to iste ja som vyvolavala hadky a cakala az prisiel spet vies co sa stalo uplne ho to zmenilo ja som ho zmenila na svoju podobu stal sa vernou kopiou mna a preto to dopadlo ako to dopadlo povedali sme si dost a bola to krasna a velka laska a nasa hrdost a hlupost ju znicila aj on bol odo mna mladsi o 3 roky ja mam 25 a noveho priatela zapametaj si vsetko na com ti zalezi si musis strazit pestovat a starat sa o to je to strasne tazke ale da sa to a ber na vedomie aj to ze si moze vzdy najst mladsiu seberovnu ktora mu da to co si mu ty nedopriala a nebude ho nicit fiktivnymi hadkami takze si laskavo poloz otazku ci ti viac zalezi na hrdoti ,kto to vsetko zapricinil ako velmi chces byt s nim zober telefon a volaj a ked nedvihne mame tu aj sms a tsaci si len otvorit srdce potom daj vediet ako si dopadla

vecernica

to ze sa hned neozval ,mozno ta fakt tresta. Mozno sa nieco v nom zlomilo.Napis mu dlhy mail o sebe a o tom co sa stalo a kde vidis chybu.Mne sa lepsie vzdy vyjadri vsetko pisomne mam na to cas si to rozmysliet, osobne som nervozna. Drzim palce, ale hlavne laska je o odpustani!!hlavne o tom a tolernacii chyb..tak snad je ten tvoj vyzrety ...

luusia

adriana: podla mna mas zavolat ty a ked to dokazes ta teraz hned, nebud zbabela ale daj sa do toho, a ked nie ta uz kasli na to, nema to proste vyznam!

[zruseny12]

mozno ta len chce trochu ponatahovat aby si si uvedomila,ze to ho uz unavuje...co robis...pockaj este,ved ked dcere poslal sms,tak urcite mu zalezi na rodine...

adriana

ahojte,som s toho smutna,stale sa mi neozval a neviem co s nim je. Celu noc som cakala,ci mi nezavola,alebo nenapise,cakala som aspon smsku na valentina,ale nic. Ako keby ani neexistoval. Zamyslela som sa nad sebou a priznavam si,ze som robila vela hluposti. Neviem ci ma on lubi/lubil/tak ako ja jeho,lebo inac by sa mi uz ozval.Vzdy sa ozval on prvy a teraz nic. Som zufala.

adriana

majka,neboj,ono to pride samo a v tedy ked to budes najmenej cakat. Viem,je to smutne byt sma na valentina,ale valentina si mozes spravit kedykolvek ak mas s kym.

majka_

no... mozno napisem trosku od veci, ale chcela by som zazit nejaku krasnu lasku... a nie som pubertiacka alebo co. mam uz pomaly 20. niezeby som bola nejak nedockava alebo co... ale ked je dnes ten valentin... :o)

adriana

usiko,dobre si mi to napisala. Napisem to tak hlupo,v kazdom vztahu som bola ja ta,ktora musela "posluchat" a teraz ked mam jeho a neni na mna taky tvrdy,vela veci mi toleruje co som pred tym nemohla tak si to tak "uzivam",ze ma aspon niekto pocuva. viem,je to hlupe,ale citim sa tak lepsie,ked mam taku urcitu volnost a nekontroluje ma,nerobi sceny....Som rada,ze ho mam,ale ked ja chcem byt vzdy ta dominantna vo vztahu. Pri nom citim take nieco zvlastne co son nikdy pri nikom necitila.

usiko

adrianka, ja viem, ze som bola tvrda...ale aj mne pomohlo az to, ked mi priatel povedal, ze takto ten vztah nema cenu a ak sa to nezmeni, ta to vzdame...len chcem, aby sa to nestalo tebe...teda to, ze nebude mat viac trpezlivosti a ty si oci vyplaces, ale bude neskoro....

vecernica

ASi si dominantnejsia ako tvoj priatel.Ja som ten isty typ ako tvoj priatel.Casto som hovorila byvalemu ze ak neprestane mi ubliziovat a zas sa so mnou zmierovat ze to jedneho dna ukoncim a ani neviem ako som to urobila.Nerozchadzam sa po jednej hadke.Prave to sustavne hadanie ma posuva dozadu a neda sa budovat dovera.Je to ako tocenie sa v kruhu.Uplne ho chapem.To ze pise dcerae je ale dobre znamenie je mu tiez smutno.Na tvojom mieste by som sa kajala, ale neotravovala ho.On si musi uvedomit ci hcce alebo nehce byt s tebou.A ked uz by sa aj vratil ,skus mu o svojej temperamentnej povahe to vysvetlit.Mozno ta v tom vztahu nieco ine trapi co si nehces priznat.Nechaj to trosku vychladnut ,len mu pis z casu na cas peknu smsku a uvidis.On potrebuje teraz cas ,tak to nechaj na osud a jeho uvazovanie o samote.Nasilu to neurychlis. a ty skus sa nestresovat, dopadne to ako to ma ...