Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SUSEDIA.....

Príspevok v téme: SUSEDIA.....
[zruseny12]

Rada by som sa podelila o skusenosti z ludmi ktori,maju taky isty problem ako ja,ako ho riesia.Ja to stale ignorujem,len obcas sa ozvem,ale niekedy mam toho plne zuby.Byt sme kupili asi pred 4rokmi,od sameho zaciatku mam problem zo susedmi,podotykam,ze nemali najmensi dovod mi robit zle.Od sameho zaciatku mi robia naschvaly...a najhorsie na tom je to,ze chodia okolo po meste a ohovaraju potom mna atd.Nepomoze ani sa ozvat,lebo raz som sa ozvala,lebo suseda zacala kricat na dceru,ze posledny krat po nas upratuje za vytahom a pri tom my sme tam vobec nechodili.Vykricala ju pred detmi vonku,tak som sla za nou,nebola doma tak som povedala jej mame,ze druhy krat ked ma nejaky problem nech nekrici na dceru a nech pride za mnou,od vtedy pozera na mna ako vrah.Stale kolko krat mam sluzbu,tolko co ja doumyvam chodbu,nasype tam nejake smetie len aby nebolo cisto,ked oni umyju chodbu tak ja si toho ani nevsimnem.Posledny krat ma tak nastvala,ze som povedala,ze to smetie pozmetam a jej nasypem pred dvere-A TO CHODIA DO KOSTOLA,stalo sa par krat,ze pocuvali za dverami a potom robia pletky...No a dalsi problem je SUSEDA nad nami.Zacalo to z nicoho nic,tiez som jej nic neurobila,vecer je 22hod.23hoh.24hod.a oni tam skacu dupocu.Niekedy som sa prebudila o polnoci na buchoty,ako keby prestavovali nabytok...je to hrozne ked clovek chce spat a nemoze,a este do toho tie buchoty,teraz najnovsie vecer prestali a zacali skoro rano dupotat...a to nie je vsetko...nebudem tu vsetko rozpisovat,ale napisem jednu vaznu vec.Ked boli tie najvacsie suchoty ja som bola u rodicou a nebola som cez noc doma,prisla som druhy den domov a nasla som zhorenu gumu a ohorokok z cigarety tak sa to este raz opakovalo,ale uz nebolo tak sucho a nehorel.Vedia si stale nieco najst len aby robili zle,susede nad nami sa neoplati ani tolko nic povedat,lebo bola na psychiatrii a je to taka povaha,ze by na mna len kricala.Ale,tiez chodi po meste a roznasa pletky.Mam toto vsetko ignorovat,alebo nieco robit.Kto ma podobnych susedou?ta suseda nad nami chodi ako najvacsia dama po meste,a doma sa chova ako .....niekedy mam toho plne zuby...je mi nich zle,ako vedia cloveku robit zle a stale nieco vyvadzat...ma vyznam s takymi ludmi si spinit ruky?

luckkkkkaaaaaaaa

sud je jedine riesenie- dokazy, ake jednoduche, fotoaparat, nahravac a podobne, navyse zastrasovanie tvojej dcery- je este mala vystrasili ju. spoj sa s niekym kto ti pomoze, priatelia, znami hocikto, nastraz pasť a oni sa isto chytia a budes uz mat raz a navzdy pokoj. Neboj sa, nebud utiahnuta,takto to nikdy neprestane- si dospela zena tak uz povedz razne DOST

[zruseny12]

luckaaaa ja som sama povedala ked to neprestane tak to budem riesit,ale tam musis mat aj dokazi...je to velmi tazke,lebo slovo proti slovu a kto Ti dnesnej dobe pojde svedcit?a ja som taka,ze trpim trpim,lebo sud uz je posledne riesenie...

luckaaaaaaa

a v tom mariinom pripade suhlasim s launou- to sa da riesit sudnou cestou, kdezto smradlavi susedia nie. Ide tu o poskodenie dobreho mena tvojej rodiny, narusanie sukromia, nicenie majetku a pod.

luckaaaaaaa

a v tom mariinom pripade suhlasim s launov- to sa da riesit sudnou cestou, kdezto smradlavi susedia nie. Ide tu o poskodenie dobreho mena tvojej rodiny, narusanie sukromia, nicenie majetku a pod.

luckaaaaaaa

jedny takí bývajú pod nami a jedni nad nami- ja to uz nneviem vydržať Bývam ešte s rodičmi mám 18 rokov, ale ako to tam vydržím kým nedoštudujem neviem.

vanilyeyes

luckaaaaaaa to aj nasi susedia pod nami strasne smrdia, ked oni otvaraju okna, my zatvarame. Este pred par rokmi davali posikane (pardon za vyraz) matrace na balkon, co sa nedalo dychat ..a ten bordel, co maju na baklone .. ty brdo. Pred par rokmi boli striekat do bytov nejake postreky proti tym cervenym mravencom a povedali, ze od tych susedov pod nami mozeme cakat aj horsie havede.. no ako vdaka. Rozpravali sme sa aj so susedmi, ktori byvaju pod tymi nasimi smradlavymi, ze isli uz skor na dovolenku a ked sa vratili domov, tak na ich balkone bolo ludske hovno (opat sorry za vyraz). A ked kuknem na ich deti, sice sa vzdy zdravia, ale pripadaju mi jak kus prepnute ... Lutujem ich.

cat

:)))) jezis..este aj taketo..ze smradlavi susedia...tak tam pomoze jedine nejaka vonna sviecka do chodby, alebo tie stromceky do auta, keby nahodou otvorili dvere.. snad nebyvaju rovno oproti vam... ?

[zruseny12]

naproti susedia su dochodci ,ziju s dcerou,ktora ma manzela,alebo co je to pre nu...a ona je onieco starsia ako ja...

luckaaaaaaa

nas problem su strasne smradlavi susedia, akokeby doma nevetrali, neverili by ste fuj- biely ludia co pracuju a smrda jak hnus- este nikdy som ich nevidela s cistymi vlasmi, stale mastne a smrdia, ked otvoria dvere pol hodiny sa neda prejst po chodbe co s tym?

[zruseny12]

prave dcera hovorila,ze odskocil a rychlo si zacal piskat,vies ono je to ine keby som ho pri tom pristihla ja,teraz mozu povedat,ze dcera si vymysla...ale ta nad nami bola na psychiatrii,ale ja takych ludi neodsudzuje,ale ona je ina jej ani psychaitria nepomoze to je taka povaha...a ona bola stale taka...ze vraj,ze si stale nieco najde aby urobila zle,a to bude mat po rodicov,lebo zase dcera ma taku skusenost.V nedelu bola von a stala pred chodnikom na kole,prisli k susede rodicia,a musela sa im ustupit aby prave tam zaparkovali kde ona stala,a mali plno miesta na parkovanie...oni si myslia zrejme,ze cely svet im patri,a to ani psich.im nepomoze...