Zlý doktor

tatranec

Ja mám na Tatry nádherné spomienky chodím tam pravidelne a vždy sa tam strašne teším, lebo tam zažijem veľa krásnych zážitkov.
Ďakujem za podporu a dúfam, že si ešte niekedy pokecáme v nejakej téme. Pa pa

Aťa

Ahoj Tatranec! Mám 22 rokov.Neprežila som nič také, ako som Ti už písala. Vždy keď niečo také čítam, doslova sa "vžijem" do danej situácie a možno preto tak na Teba pôsobím. A najmä neznášam nespravodlivosť, povyšovanie a ak niekto jedná z pozície moci./Ako tá lekárka/. A preto sa snažím ľuďom ktorí potrebujú pomoc...pomôcť. A na záver...dúfam, že keď pôjdeš na ďalšie liečenie, budeš mať na Tatry krajšie spomienky.Čauko!

tatranec

Awoj Ali!
Myslím, že máš pravdu. Doktor by mal byť nie len dobrý odborník, ale aj dobrý človek. Chvála bohu, že moja alergologička je skvelý človek, keby všetci doktori boli ako ona.
Môžem sa ťa niečo opýtať? Koľko máš rokov. Páčia sa mi tvoje názory. Pripadajú mi ako vyslovene od niekoho, kto zažil niečo podobné.
pa a odpíš

Aťa

Ahoj Tatranec! Ja pochádzam zo Štrb. Plesa.Bola som tam "domaci občan". Osobné skúsenosti z liečenia nemám /našťastie som ho ešte nepotrebovala/.Ale myslím si, že iba ten lekár môže o sebe povedať že je dobrý, ak sa vie aj slušne správať k pacientom. Správny psychologický prístup veľmi pomáha pri liečbe. No zdá sa, že táto "pani doktorka" na to akosi pozabudla

tatranec

Ahoj Ali!
Ty si bola v Heliose na liečení?
Máš pravdu tá doktorka je veľmi prefíkaná a je škoda, že sa jej nemôže nič dokázať, lebo je to dr. ktorej nerobí žiaden problém ublížiť človeku či už slovom, alebo činom. Kamrátke tak ublížila slovom, že vždy keď ju potom stretla sa roztriasla a skoro rozplakala.
Ty si mala nejakú takú skúsenosť s doktorom v Heliose?

Aťa

Zo Štrbského Plesa, tam je lieč. zariadenie Helios pre astmatikov, preto som sa pýtala. Keďže nemáš vyjadrenie iného lekára, nedokážeš tej lekárke žiadne zanedbanie lekárskej starostlivosti. Asi si je toho dobre vedomá a preto je taká arogantná. Je veľmi smutné, ak pacient musí doslova prosiť zdravotný personál o pomoc, na ktorú má zo zákona nárok...no žiaľ u nás je to tak.

tatranec

Áno to som bola v lečebnom zaridení?
Neviem ako sa tá doktorka volala. Vážne neviem. bola to len ošetrujúca lekárka a mala som možnosť sa s ňou stretnúť len 2x a nebolo to práve priam najmilšie stretnutie.
Chodila ako boh pomsty. ani sestričky ju nemali radi. a v ten večer mi nechcela dať nič, až sestrička mi nakoniec pichla magnezium. Potom sa milostivej dr. uráčilo a dala mi ešte homeopatika
a ty odkiaľ pochádzaš? Ja som bola v Smokovci

Aťa

Tatranec, to si bola v liečebnom zariadení? A kde konkrétne?/Iba som zvedavá, pochádzam odtial,možno ju poznám./ Ak to bola službukonajúca lekárka,daného zariadenia, môžeš podať na ňu sťažnosť na lekársku komoru. Ešte si nenapísala, či Ťa ošetril iný lekár. Ak áno a máš jeho vyjadrenie, tak tú sťažnosť podaj. Ale ak si nebola ošetrená, ťažko dokážeš, že Tvoj zdrav. stav potreboval lekársky zásah..a lekárke sa to žiaľ prepečie, tak ako doteraz.

tatranec

No problém je v tom, že ja by som sa aj sťažovala, ale tá doktorka je veľmi dobrá kamarátka riaditeľa kúpeľov, takže by jej asi nikto nič nepovedal. Hoci sa to nestalo prvý krát, čo odmietla niekomu pomôcť.