ZÁPAL PRÍNOSOVÝCH DUTÍN

Príspevok v téme: ZÁPAL PRÍNOSOVÝCH DUTÍN
janicek99

Dobry vecer.
Mam zapalene dutiny, sam som si to diagnostikoval, lebo uz som to raz mal a mam trochu prehlad o priznakoch.
Nemam cas ist k lekarovi, tak by som chcel poprosit o radu, ze co by mi pomohlo vyliecit sa. Pocul som take rady, ze naparovat sa a to teplo mi vraj vytiahne hlieny. Iny ludia hovorili, ze ziadne teplo. Takze neviem...

bedna

mojmu synovi mali viac krat prepichovat dutin ale vždy po antibiotikach som mu nasadila SINUPRET at o zabralo.hliny sa mu po 3 dnoch zacali uvolnovat - dobra reakcia,nahrievala som ho . Jana

permoník

navštívte kamenú solnú jaskyňu,budete milo prekvapení,uvoľňuje hlieny lieči sliznicu,uvoľnené kationy chlóru v aerosole SJ dezinfikujú astopové prvky minerálov magn.horčíka,draslíka,jódu a ostatných hoja postihnuté miesta,Už po prvých cca 2 sedeniach sa začnú uvoľňovať hlieny.

evik

moj manzel tymto problemom trpi chronicky, je plavec a potapac a to mu pri tom rozhodne nepomaha...riesi to nahrievanim-tak ako pisala broňa-ibaze obycajnou infralampou. pomaha!

broňa

ak sa maš ako dostať k biolampe,nasvecuj si dutiny zelenou farbou aspoň 6 min.v jednom bode. Pomáha to! Teplo na zápaly vraj nejde(mne jeden lekár povedal že naparovať nad variacou sa vodou/čajom,druhý nahrievať na horskom slnku -protichodné suché/vlhké teplo)
antibiotiká by boli dobré.
Dalšia rada,kt.som dostala - nahriať v hrnčeku soľ,zabaliť ju do breckovky a takú horúcu ju priložiť na dutiny(vtedy som mala probl.s čelovými dutinami)

cathy

na zapalene dutiny jedine antibiotika, lebo sa z toho nikdy nevysekas. A teplo ano, len suche ale v kombinacii s liekmi