Kto mi moze poradit. Od dnes som sama doma tyzden. Chcela by som to vyuzit na nejaku ocistu organizmu, ale nie nejaku drasticku hladovku. taku nejaku komplexnu.........moc krat dik
ocista organizmu
sisa dik, este k tej aloe vera..stale sa tu o nej hovori..v akej forme si to mam kupit ??
skus rano nalacno lyzicu olivoveho oleja, ale extra virgin, podpori to cinnost criev a vycisti od nanosov, pocas celeho dna pi vela nesytenej mineralky, do ktorej si vytlacis citronovu stavu, tiez su vyborne caje zo zihlavy, nechtika a ruze, vsetky maju mocopudne ucinky a vyplavuju skodliviny z tela. takisto pitie zeleninovych stiav, do mrkvovej pridaj kvapku oleja, inak telo nestravi a vela probiotik, najlepsie v tabletke, lebo v jogurtoch ich je malo. kazdy den jablko a ovsene vlocky. a ziadne maso aspon 1 tyzden, nahrad ho strukovinami, aby si telo zasobila bielkovinami. ak chces ocistu podporit maximalne, kup si Aloe Vera, ale kvalitne.
fain, to je dobry napad..a mas, mate nieco napiste mi
vies co skus, melonovu "dietu" ale nie cely tyzden. 1 den max. ale teraz je tusim melon drahy, sa hodi viac v lete, ked je clovek aj viac smadny. kazdopadne ma tolko vody, ze ani nebudes citit velky hlad a zaroven budes zasobovana tekutinami. jeden den to prezijes :)