ignoruje Valentína

miminkaaaa

dakujem za odpovede.Mne nejde o to,či mi niečo kúpi alebo nie,niesom zaťažená na darčeky.Ale myslím že aj my zalúbení si zaslúžime mať sviatok.Priateľ hovorí že ma ľúbi stále a nie len jeden den v roku,tak si myslím že je to super.Niečo zaľúbené mu napíšem alebo poviem a to bude krajšie ako nejaký darček.
Takže potom napíšte ako ste prežili Valentína vy, dúfam že pekne, papa ahojte

wee

ahojky miminkaaa....aj mne hovori moj priatel miminka :-D he....pocuvaj..dam ti takuto radu...ved ty mu dat darcek mozes...ty predsa valentina uznavas..on tebe ziadny darcek dat nemusi ked sa mu zda byt tento sviatok komercny..ale sme v 21 storoci a dnes sa uz u nas robi takmer vsetko to co aj v inych krajinach a to plati aj o tomto sviatku..ja ho uznavam a prezivam ho krasne.. :-))ale daj mu len nejaku malickost...napriklad fakt tu basnicku..alebo ako ste uz kecali..ze rozober mu to ..vysvetli mu nech ta chvilku pocuva a potom mu daj nejake pekne srdiecko alebo tak...vies....:-)) a kludne mu povedz ze nejde o to ze je valentin ale ze ho lubis...ak to pochopi...budes mat squeleho valentina..aj ty aj on...ak to nepochopi...taaaak..to by som sa uz dalej nesnazila..drzim pasticky.. :-))

vanilyeyes

no k tomu ti mozem povedat len tolko - to, ze sa mate radi, si nemusite dokazovat na Valentina, k tomu nepotrebujete ziadny sviatok :) Popripade mu len ty sama urob nejaku malicku drobnost, alebo mu nieco dobre navar :))

moma2

Tak mu daj darcek nie na Valentina, ale jeden den pred Valentinom (13.4)... bude to originalne a podla mna to oceni...

moniqa87

to bude dobre a fakt mu porozpravaj ten pribeh co je akosi v pozadi a ten pribeh nie je komercny...
drzim palceky

miminkaaaa

moniqa87 dik za odpoved, asi to vyriešim tak,že mu napíšem nejakú peknú sms,kedže v tento deň spolu nebudeme

moniqa87

ak vies, ze on sam to neuznava, tak radsej nepokusaj osud... ma sice pravdu, ze je to komercne a to az moc, ale celkovo vzate ma sviatok sv. valentina celkom romanticky podklad, skus mu o tom povedat a vysvetlit mu, ze teba na tom nezaujima ta komercnost, ale ta podstata