OĽUTOVALI STE NIEKEDY ŽE STE SA ROZVIEDLI, PODVIEDLI SVOJE MANŽELKY A POD...???LEN NEVIEM ČI TO NIE JE DAROMNA OTÁZKA, LEBO TAKI ASI TIETO STRÁNKY NENAVSTEVUJÚ....:-((
OTAZKA PRE ROZVEDENÝCH MUŽOV
ja viem ze je to stara tema ale znie to ako keby sa kazde manzelstvo rozpadlo len preot ze chlap si isel vrznut niekam inam
Ahojte, obraciam sa na Vás mužov s prosbou o vyplnenie dotazníka k mojej výskumnej práci, ktorá sa venuje konkrétne Vám. Hľadám rozvedených mužov - respondentov( môžu byť aj znova v partnerskom vzťahu resp. znova ženatý). Dotazník je úplne anonymný, stačí kliknúť na uvedený link, prostredníctvom ktorého sa dostanene k online dotazníku, ktorý po vyplnení odošlete. Veľmi by ste mi pomohli, naozaj. Ďakujem Vám
docs.google.com
driver man,aj ja sa musim k tomu vyjadrit,chcela by som Ta vydiet ako vyzeras TY..,a nie je silna koli tomu,ze ste mali deti?...atd.a ked si si ju bral si bol slepy?jaj takych mam najradsej...daj pozor aby ta druha laska,nebola este tucnejsia...:))))....alebo Ta inak nezranila,lebo ked TI vadilo len to,ze Tvoja zena je tucna tak Ty si potom nevazis nicoho,ved tucnota sa da odstranit...ked ju mas rad...tak by si jej v tom pomohol,a nie opustil...no skoda reci na takych chlapov...a len tak mimochodom aby si nepovedal,ze som tucna tak ju preto zastavam,nie som tucna,som stihla...ale viem ake je to ked chlap porovnava zenu s tou druhou,ale nespomenie si,ze aj jeho zena bola v rokoch ako ta jeho mladsia...skoda reci na takych chlapov...
driver man, ty musis byt uzasny chlapik, zrejme je aj ona stastna, ze je sama. ze skareda tucibomba? preco ste sa teda brali? je smutne, ze o nej takto hovoris, ale zrejme si ty este nevyzrety. a dostuduj si preavopis, ked si ty taky idealny muz. vies, ja sama som velmi stihla, ale taketo vyjadrenie sa ma nevdojak velmi dotklo. aj ked tvoju byvalu nepoznam, urcite by sa naslo vela veci, ktore by muz na nej ocenil, ked nie vonkajsia krasa.
no to som zvedava na odpovede aj mna to zaujma :-)) neporovnavate vy chlapi to co ste mali a co mate teraz? a da sa zacat nanovo? s inou?
neľutujem,ničil mi život svojov žiarlivostou,bolaškareda tučibomba.
teraz mam nowu lasku je nam dobre
nič nelutujem
Prosim odpovedzte si úprimne na túto otázku.