Streptokok betahemoliticky

Príspevok v téme: Streptokok betahemoliticky
stana1

Dobry den vsetkym z diskusneho fora.Kto vie poradit??? Mam 5,5 rocnu dcerku ktoru
trapi streptokok betahemoliticky od augusta minuleho roka. Vybrala uz peniciliny, klindamycin. No stale jej ten skaredac sarapati v krku. K liecbe som pridala homeopatika, ktore uz berie 2 mesiac no vyter bol znova pozitivny. Kto mi vie poradit ako sa toho skaredaca zbavit vyskusala som uz chemiu, liecitelov, homeopatika.... Dakujem vsetkym dobrym ludom za odpoved a prajem
pekny den
stana

RNG

Mandle nie su primarny zdroj nakaz, ale prinosne dutiny, kam sa to dostane z kvapockovej infekcie vo vzduchu a moze sa zdrzovat aj dlhe mesiace, kde s hlienami znova a znova nakazuje hrdlo, mandle, priedusky pluca a dokonca cez Eustrachovu trubicu sa moze dostat aj do stredneho ucha
Takze nakazu treba najprv vyhubit v prinosnych dutinach kvapkami napr roztoku citricidalu a nie vyberat mandle, ktore nie su primarny zdroj nakaz.

Lola_Lolitka

Ja som mala betahemoliticky streptokok a tiež som vybrala peniciliny a podobne veci a pomohlo mi to tak na dva dni.Tak to skončilo nemocnicou kde mi podvali antibiotika formou inekcii no ani to uplne nepomohlo a teras mi musia vybrať mandle.

bosssubaru

Stana1,ja som tiež mala tieto problémy z dcérkou a skúsila som hádam všetko.Ale celkom jej pomohli tablety so žraločej pečene.Je to homeopatikum,volá sa to biomare imuno.Vyskúšaj a uvidíš..:o)

aloe

stana1,a aloe vera si vyskúšala? Poznám spoločnosť, ktorá má účinné a kvalitné produkty,vedia pomôcť.Ak chceš, ozvi sa:duratnakatka@zoznam.sk