Zistil som ze som sa zalubil do mojej najlepsej kamaratky....ale je o 5 rokov starsia..a hovori ze je pre mna uz stara...podla mna v laske na veku nezalezi ale ako o tom presvedcim aj ju? :( Strasne dobre si rozumieme...a jediny dovod preco este nie sme spolu je to ze som mladsi :( (mam 18 ona 23) ...skuste mi poradit ako by som ju mohol presvedcit aby sme to aspon spolu skusili
Zalubil som sa do starsej
vieš, baby to berú tak, že keď si mladší, tak to buď nebudeš myslieť vážne alebo bude o teba musieť stále "bojovať" s mladšími....viem o čo m hovorím, ja už 2 roky "fungujem" s chlapom o 11 rokov mladším a som z toho hotová, lebo stále čakám , kedy to príde = vymení ma za mladšiu.....a to potom nie je pohoda vo vzťahu. On má 32, ja 43
v tak mladom veku je to dost velky rozdiel-necuduj sa jej!
ja by som ju urcite neopustil....viem aka je a je presne taka aku by som chcel
asi sa ona boji toho vekoveho rozdielu.Ja som chodila 10 rokov o 4 roky mladsim a bala som sa....Nakoniec opustil on mna,,,
ale..ja som jej este nepovedal ze ju lubil...to len sem tam vedieme take reci ze co ak by sme sa dali dokopy
Ak ju chces presvedit tak o to sa radsej ani nesnaz lebo si nemyslim zeby to dopadlo dobre. Urcite je tu nejaky iny dovod... Ja mam tiez mladsieho priatela o dva roky a sme spolu uz vyse troch rokoch a netreba to brat podla rokov medzi dvoma ludmi ale od toho ako si ty dvaja ludia rozumeju a ako sa maju radi. POdla mna na veku vobec nezalezi ... :)
Ja mam som vraj troska psychicky starsi...takze v zmyslani podla mna nebude problem.....
5 rokov je uplne normalny vekovy rozdiel, tak si myslim, ze v tomto chyba nebude.Zrejme ma na to ine dovody, preco nechce s tebou chodit a nechce ti ublizit, tak si vymyslela takuto nezmyselnu vyhovorku.
Keby ta naozaj milovala, tak jej je to uplne jedno, ci mas o 5 alebo 15 rokov viac ci menej.Laska nerobi rozdiely a nepozna hranice.
ja mám 24 rokov a pred rokom a niečo som mala 23 a chodila so so 17ročným. Keďže vyzerám na 18 a on na 20 rokov, tak to vyzeralo normálne. Zo začiatku bolo všetko ok, ale časom sa to len zhoršovalo. On bol ešte dieťa, nevravím, že som nejaká vyzrelá žena, ale úplne iné rozmýšľanie. ja som uvažovala nad životom a on nad zábavou.
Moj manzel je mladsi o 5 rokov ....je nam super