Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zalubil som sa do starsej

Príspevok v téme: Zalubil som sa do starsej
caku

Zistil som ze som sa zalubil do mojej najlepsej kamaratky....ale je o 5 rokov starsia..a hovori ze je pre mna uz stara...podla mna v laske na veku nezalezi ale ako o tom presvedcim aj ju? :( Strasne dobre si rozumieme...a jediny dovod preco este nie sme spolu je to ze som mladsi :( (mam 18 ona 23) ...skuste mi poradit ako by som ju mohol presvedcit aby sme to aspon spolu skusili

kamoska1

ten moj je uzasny...je inteligenty, ma dve vysoke skoly, je strasne manualne zrucny,neexistuje nic,coby nevedel urobit dobre, je povahovo skvely, je skvely milenec....a ja si pripadam ako stara tucna nepritazliva....nechapem,preco so mnou zije:-)

tomas001

tak to vas oboch odivujem. Ja vela veci prekusnem,nechcem sa hadat,ale ked mam toho akosi plne zuby,jednoducho vybuchnem. Ked sa pohadame povieme si cokolvek a potom nas to mrzi. Raz mi povedala,ze sa hadame koli tomu aby sme sa vo vztahu nenudili.

kamoska

tak to som ja tomu mojmu nikdy nepovedala, mozno preto, ze sme sa za dva roky este nepohadali, obaja sme totalne v pohode, len ja mam stale v podvedomi, ze raz to musi skoncit

tomas001

kamoska,mi ked sa pohadame tak mi hovori,ze si najde niekoho ineho a ked sa ukludni tak mi povie,ze to tak nemyslela. Nic si o sebe nemyslim,ale co by mala byt rada,ze ma mladsieho tak ako keby si to nevazila. Nie som namysleny,len by si mohla viac vazit co ma.

kamoska

tomas...myslim, ze ju nepresvedcis nicim...v spolocnosti su zauzivane iste modelove vztahy a mlady muz a starsia zena proste do tohto modelu nezapada...a navyse, zena sa na kazdom kroku stretava s tym, ze ju jej rovesnici povazuju za staru, tak ako moze zrazu uverit mlademu, ze pre neho nie je stara? na to je potrebne velke sebavedomie alebo velke prachy :-) ja nemam ani jedno ani druhe a ked vidim, ako po mojom chlapovi slintaju vsetky zienky,ktoré ho vidia, tak sa proste o neho bojim, teda ze ho raz nejaka zvedie...

tomas001

kamoska ja mam priatelku o desat rokov starsiu a tiez mi stale hovori,ze ju raz vymenim za mladsiu.Preco si to myslite? Casto sa hadame,za uplne blbosti. Neviem cim to je,ale casto mi hovori,ze je uz stara a myslim si,ze si to ona dobre uvedomuje a tiez sa boji toho isteho co Ty. Ako jej to mam vyhovorit,ze sa nemusi o mna bat?

caku

Ona sama mi povedala ze na svoj vek mam nezvycajne zmyslanie...vraj ze mam zmyslanie ako 27 rocny....troska ma to prekvapilo ale po zamysleni som zistil ze to je naozaj tak.....a za mladymi by som nebehal urcite...pretoze ja ked niekoho milujem dokazem mu byt verny....

vanilyeyes

caku jedine, co by som ti asi poradila je, aby si sa spraval uz ako dospely - t. z. racionalne, aby ta pri nej nahodou nenapadla nejaka somarina, ktoru by ona povazovala za nieco detinske ... asi chapes ako to myslim. Tyka sa to nielen spravania, ale aj myslenia, vyjadrovania ... pretoze niektore holky (teda vacsina) si myslia, ze chlapci v tvojom veku su este pubertaci :) (nic v zlom). A hlavne - bud sam sebou.