casto nad tymto rozmyslam a chcela by som vediet naozaj pravdu lebo neikedy to beriem len ako zastrasovanie...
kedy vlastne moze dojst k neplodnosti v ramci PPP? ked niekto dlho hladuje? alebo ked niekto strati menzes? ci ked ma uz kriticky nizku vahu? ked organizmus nema dostatok latok a zivin?
co je vlastne to hlavne ohrozenie?
budeme moct mat deti?
bola si u psychologa/psychiatra? ak ano ako to dopadlo ? ak nie sup sup neni to hanba ale a) genialna ulava
b) butlava vrba
tym som chcela povedat ze chcem zomriet kvoli PPP! takze tym ze mi povies "POZOR VED MOZES ZOMRIET" ma neodstrasis (hanbim sa za to ale je to tak)
a tak isto nepomozes ani svojimi inymi poznamkami, skus si prosim najskor nastudovat o PPP a liecbe a vobec celej tej filozofii a az potom rad
okey
nechapem o com tocis, skaces z jednej temy na druhu. dokonci jednu vec, kym zacnes druhu. aj ja mam rada otvoreny dialog, bez akehokolvek prikraslovania, ale ty nerespektujes nic a nikoho, teda len seba. myslis si, ze si lepsi ako my? preco? ovladas sa v jedeni? my zatial nie, ale bojujeme, proti comu bojujes ty?
efef ty nerozumies...aj napriek tomu ze milujem deti a tuzim ich v buducnosti mat tak toto ma neodradi pretoze toto je nieco silnejsie co je vnutri
to ako keby si povedal cloveku ktory chce zomriet (ludia s PPP) ze neblbni ved zomries
efef,tymto nas nevystrasis,potrebujeme riadny kopanec,aby sme prestali.my to vsetko vieme,ale stale nam to nedochadza...len zbytocne plytves slovami...