mam problem,nedokazem sa spravit s manželom, neviem kde je problem...poviem to takto, mam orgazmus aj klitorialny,aj vaginalny,a dokažem pri sexe aj striekať, ale iba ked sa sama robím, booože, prečo to nedokažem s manželom? prosím vas poradte mi ...neviem kde robíme chybu, lebo orgazmy viem ako dosiahnuť, no s nim mi to proste nejde...aj ked velmi dobre vie,čo mi ma robiť som z toho zufala..mam 26 rokov dakujem za vsetky prispevky
vie mi vôbec v tomto niekto poradiť????
prečo mu neukážeš ako si to robíš sama?? nemasíruj toľko jeho ego, ved by sa mal aj on posnažiť...
hm.. dost zvlaštny pripad... Pritahuje ta tvoj pratner vobec?.. vedela by si si predstawit namiesto neho,nejakeho ineho a urobit sa?... možno je chyba v tomto.. Odpowedz si na otazky..
smutna----nesedi ti ta prezyvka...bo ak si to chces rozdat s niekym koho si spoznala cez net..tak potom by ti skor sedela prezyvka uboha....hm...prepac nic v zlom....ale ja osobne by som sa radsej vzdala orgazmu ako podviest manzela....je to dost hlupe
poznam ludi co sa rozisli kvoli sexu,ale ak ti je fyzicke uspokojenie prednejsie ako vernost a laska tak chod do toho.A potom ti prajem pekny zivot....
no ja preto neplacem, lebo si to vždy radsej spravim sama...ale toto nechcem, nechcem si to robiť sama celý život, lebo som od sexu dost zavislá. A tak ma napadlo, že ci to nie je aj tým, že toto je moj prvý chalan a už aj manžel čiže som nevyskušala nikoho ineho... stale nad tým rozmýšlam, a tu cez pokec som si dokonca nasla aj takého skveleho kamoša, no mam obavy, že to nevydržím a skusim to s nim... ale diky za radu
ja som pri manzelovi dosiahla orgazmus az po dvoch detoch-a to bol moj prvy.asi vsetko chce svoj cas-aj ked viem,ze ta to trapi,co som sa ja pre to naplakala.muz sa trapil so mnou,ale asi na to treba skusenosti.dnes je nam fajn a smejeme sa uz iba na tom...