Vždy si hovorím že jej niečo kúpim a že ešte mám času rozmýšľať. Veď valentín je este daleko... Ale cim viac to odkladam tým rychlejsie sa ten datum blizi. Poradte co kupit holke? take aby jej to pripominalo nejake pekne chvile. Vopred ďakujem za všetky rady.
Co na valentína dievčaťu
Tak za mna jednoznacne kvety. Skus si o tom nieco precitat na tejto stranke www.prepanov.sk citala som tu super clanok, ako potesit babu,skus si pohladat. Urcite ti padne vhod ;))
Dievčaťu určite nejaký pekný kvietok a čokoláda ale čo pre chlapca?
ja chcem kyticu cervenych ruziiii
no ja jednoznacne cervenu :) tak by sa to malo;)
a aka farba ruze??? mam experimentovat ci staci cervena?? lebo maju velky vyber biele zlte ruzove atd atd...
ruzu a nejaku cokoladku... srdce potesi... aj mna...;)
No ja davam svojej laskee...Ruzicku,bez toho to nesmie byt,a nieco sladucke..napr. Ferrero rocher v tvare srdiecka..a hlawnee sameho seba:)
ahoj, ja by som odporucila aby si kupil niejaky pekny ram na fotku a dal tam vasu spolocnu ktoru este nemate vyvolanu...napriklad niejaku fotky z mobilu,k tomu ked jej das ruzu a povies jej ako ju milujes ako si ju vazis tak myslim, ze bude spokojna...je to velmi jednoduche a financne skoro nenarocneeee...
viem ze kazdy bude pisat ze hlavne nech ej to z lasky, ale tak to je.... potesi ruzicka, mozno nejaka cokolada v tvare srdiecka, mozno pernicek... zalezi aj od toho ako dlho ste spolu... ak dlhsie tak aj spodne pradielko alebo tak.... toť moj nazor