Bolave bradavky

ander123321

ja mammm tieš problem pravi prsnik mam vetši ako lavy ale vobec ma to neboly mam 16 rokov a mam t o od 12 rokov neviem čo s tim mam robit začal so cvičit ale neviemm prosim poradte...

miko222

vlavom prsníkutesne pri bradavke som si objavil hrčku, nebolí a ani na pohlad sa prsník mi nezvačšil... poradíte mi niekto ????

jugoj

Paneboze next a naco je to sypanie je dobre?Sa chces alebo si chcel byt velky a ohurovat zeny?Radsej sa prihlas na box alebo muay thai a zacni na sebe takto makat.Poviem ti ze po case ked ta to chyti budes kaslat na cele sypanie.

next

Zdravim...mam taky problem že v lavom prsniku mam bolavu guličku...myslim si že to može byt tym že pravidelne cvičim a sypal som...po čase mi to zmizne?

mirec-strike

ahojte ja mam 12 rokov a v prsniku som si nahmatal hrčku a ma to boli???čo to može byt???ja som chlapec a nechapem čo to moze byt??

RNG

Vo viacerych tenach som spomenul ulohu jodu v tele a odstranovanie roznych hrciek, "divokeho masa" cyst, polypov atd.
Vyskusaj si 2-3 krad do tyzdna namazat plochu asi polovvice dlane na spodu brucha jodovou tinkturou. Ak flak zmizne za menej, nez den, mas nedostatok jodu.
Jod sa podiela na vyrobe roznych hormonov a enzymov, ktore tieto utvary priamo ci nepriamo likviduju.Sucasne tabulky na potrebne denne mnozstvo jodu su chybne, co dokazali viaceri vyskumnici uz od 80tych rokov, ale vacsina medickej komunity to zatial neakceptovala.
Pozri na predosle pod cystami, ganglion a podobne.

kapik

prave som bol v nemocnici, ja som v nemecku spravili mi sono a mam tam malu gulicku a ze to je zrazenina dali mi nieake lieky a ked to nezmyzne treba to vyoperotvat tak ma ide porazit :(((