Problem s "Mayer - Rokitansky - Küster - Hauser syndrome"

Príspevok v téme: Problem s "Mayer - Rokitansky - Küster - Hauser syndrome"
stastna

mala som tento problem..aj ked sa tyka velmi malo zien, mne chybalo, ze som sa o nom nikde nemohla docitat, to ,co som potrebovala, chcela alebo ma zaujimalo(mimo ambulancie, lebo lekari by vedeli;)a na zahranicnych forach..predsa len citat nieco take v cudzom jazyku nie je pre kazdeho.preto som povazovala za "potrebne" napisat to aj na slovenske forum, kde by sa o tom dalo dozvediet viac, aspon zo skusenosti od inej zeny..a nikdy nie je nic take zle, ako sa na prvy pohlad zda;)nebudem pisat nic konkretne, ale ak sa najde nejaka dalsia 1 zo 4-5 000 zien s tymto problemom, napiste, a vedzte, ze nie ste jedina!!:)

kajka01

no moja jedna znama mala nieco taketo...ale neviem s istotou povedat ci islo o tento problem a ci to vobec bola pravda..lebo ona to samozrejme tajila ale jej byvaly priatel to potom "rozpraval"...ale asi na tom nieco bolo ..lebo ona bola v prahe na operacii s takymto niecim...

hanka1712

Dakujem..nasla som spriaznenu dusu s tymto syndromom.Nemam stastie na lekarov.Na moju otazku som nedostala uspokojujucu odpoved.Marne tapem,az teraz,ked mam pocitac,hladam odpovede na moje otazky.Verim,ze sa niekto ozve.Krasny den.....

stastna

lola03:neberem, neboj.ja som sa s tym vyrovnala uplne v pohode.a teraz ked uz je vsetko fajn(az na tie deti, ale ved aj to sa bude dat zariadit nejako:) tak som zalozila tuto temu, lebo...spominala som nizsie:) malo informovanosti a zo skusenosti inych sa predsa clovek dozvie skor, co chce vediet

lola03

jezisi to je jake strasne...sorry ze ta lutujem neber to tak ... ale teraz som si predstavila seba s takym problemom a nahnalo mi to hrozu

stastna

pls:on je to relativne, podla mojho nazoru netreba ostat hned pri prvom lekarovi, lebo ja som bola u troch a kazdy mi to chcel spravit inym sposobom..keby som ostala pri prvom, bola by to asi 2-tyzdnova operacia s koznym vstepom(zastarana matoda); u druheho by to bola tiez 2 tyzdnova operacia, ale s tym, ze si posvu treba potom udrziavat, teda trenovat, ay svaly opat nezarastli; no a do tretice mi lekar povedal, ze staci trenovat s pomockou.ale partner sa snazil dost,a pomocku som pouzila asi 5 krat, a uz mame normalny sex..takze u mna to fungovalo.ale na to, aby sa dala tato metoda, musi byt aspon aky taky zaklad posvy, myslim ze ak nie je vobec, tak sa to neda

stastna

waw:maternicu, vajecniky mam, ale mensie ako vy co ste v poriadku, ale nie je mi to asi velmi platne, kedze nemam otvor v maternici, teda nemozem otehotniet..podla vsetkeho:) ale co sa tyka sexu, da sa to riesit aj chirurgicky, ale aj vlastnou alebo partnerovou sikovnostou skor;) co na to gynekolog?ze nie som jedina:) neviem na co sa pytas

pls

Ja som sa dopocula, ale uz presne ani neviem kde, ze pokial sa zene nevytvori vagina, da sa dotvorit tym, ze na mieste, kde mala byt, by mal partner svojim udom pritlacat( ako pri sexe) a tym by sa tam mal vytvorit dany vchod...ale fakt si uz nepamatam, odkial to mam a ci to fakt funguje