Som alergicka... mala som uz dawnejsie na lici vyrazky alebo akesi skrabanie viac virazok po kope... alergia na kov... vratilo sa mi to na bruchu opaskom... neskor sa mi zacali objavovat vyrazky skrabave na rukax a nad prsiami... cim to moze byt ?,,,, alebo nemoze to byt nejaka choroba ? nepoznate ?
Vyrazky na tele
PROSIM ODPISTE MI POTREBUJEM POMOC
mam to iste ako :-) neviete co mi moze pomoct
Ahojte, aj ja mam uz asi tyzden na celom tele jemne krupicovite vyrazky... zacalo to na chrbte, postupne to preslo na brucho, ruky, nohy, prsia dokonca aj na tvari ich uz trosku mam... nastasie nie prilis vyditelne... Velmi zacali svrbiet.. Kozna lekarka mi nevzala ani krv a predpisala mi nejaky zarobeny tekuty puder ktorym sa mam natierat na noc (vypadam ako socha ked sa tym natriem :-))avsak nijak to nepomaha... Neviete co ma to mohlo postihnut a tiez nieco cim by som odstranilia ten neprijemny svrbivy a palivy pocit ?
no ked sa Ti robi tam kde si mala opasok,tak to je alergia na Nikel,aj ja mam taku alergiu,a nic kovove nemozem nosit,co obsahuje nikel.A to su prave opasky nemozu sa dotykat -precky koze,hodinky/ale kupila som si bez obsahu niklu/nausnice,cvoky a gombiky kovove atd.Proste vsetko,co obsahuje nikel...ale,jasne ze to moze byt aj nieco ine,skus najprv nenosit tieto veci a uvidis,ci sa Ti to zlepsi...