ako byt mrcha vo vztahu k chalanom proste namotat ich a potom nech sa trapia proste nie k...a len nech sa potrapia trochu byt taka ze uuuuhm ta je sexy ale ne k...a chapeme sa ...je tu nejaka potvorka co mi s tym poradi ..myslim ze som sa uz dost natrapila teraz je rad na mne ....
ako byt mrcha
mno.. mrcha.. moje druhé ja.. kedysi :D takto: myslela som, že byť mrškou je ľahké, ale asi som to zabudla.. proste: nepúšťať si ich k telu, hlavne to je základ.len tak si s nimi robit čo sa ti zachce... zvádzať ich pohľadom a pohybmi, byť milá a vtipná, ale nikdy si ich nepustiť k sebe!chlapi sú oveľa väčšie mrchy než ženy, tak si zaslúžia byť tzv. zneužívanými... nech vedia aké to je..
To sa proste neda len tak,pokila na to nemas zaludok a predpoklady... :o) Ja mam najlepsiu kamaratku a ta mi stale vycita ze proste ja si to ani neuvedomujem a nevedomky zo vsetkymi manipulujem a hlavne s chlapmi,ale proste mne to nejake zvlastne nepride,ja to robim uplne prirodzene.Mozno dobra rada je nepriputat si ich ku telu,a stale byt pred nimi o krok vpred,a to sa neda,pokial nepoznas chlapov,ja som vyrastala s troma chlapmi vedla seba,samozrejme plus ocko,takkze k tomu som bola vedena,takze ako-tak mam prehlad o chlapskej dusi a to viac am laka,ked stretnem niekoho kto je iny ako bezny chlap a ktoreho mozno nedokazem len tak lahko zmanipulovat,skor sa necham manipulovat ja nim...
halooo baby ...jooooj