farba na vlasy hrôza!

arelina2

Cierna farba je najhorsia.Uz ked su ju zvolila,tazko odfarbis.Urcite si vlasy nefarby aspon mesiac ,potom skus ten husty melir.Ale to budes potrebovat brutal silny peroxid,vlasy sa ti tak ci tak znicia.Budes vyzerat lacno ,ako strhana zena. to fakt vyzeras tak blbo ? mozno je to len zvik ,Lebo ciernou zblednes automaticky v tvari .
A suhlasim vlasy su viac znicene u blondiniek a este ked je kucerava .Tam sa pouziva silnejsi peroxid .Ako aj pri melire .A zalezi to aj od genetiky.NApriklad ja mam tenky vlas a ked mi kadernicka dava melir ,ziadam co najslabsi peroxid ,mam to radsej nahlave aj 40 min .A vysledok je rovnaky .
Niektore kurvy kadernicky chcu toho stihat viac daju na tenky vlas i 9 peroxid a zakaznicke spalia vlas .Lebo takyto peroxid uz chyta po 10 min , bay

inuska55

nooo babeny...farbit vlasy je naaahodou super..a hlavne ked si vyberete peknu farbu potom mate aj vlasy lepsie a posobia zdravsie:)) ja sa prefarbiim na gastanovo..som zvedava co to spravy

sstasi

ahojte!chcem sa opytat si sa dajú odfarbiť hnedé vlasy na blond, chcela by som byť blondína. A chcem sa ešte opýtať či to kaderníčka urobí za deň alebo je potrebné postupné odfarbovanie. ďakujem

krasavica

S tymto suhlasim, lebo som blondina a viem, ako moje farby mi vysusuju vlasy a ciernovlasky, ake ich maju pekne leskle, ked si farbia, je to tak, peroxid ich nici.

wewe

to je riadna somarina,ze cierna farba najviac nici vlasy som odbornicka stretavam sa s tym kazdy den a viem,ze do blond koncentracie na farbenie vlasov sa dava 6-az 12%-ny hydrogen pricom do ciernej farby sa dava tento hydrogen v pomere 3-az6%,+blond skodi najviac sposobuje vysusovanie vlasov,ktory sposobuje ten peroxid existuju aj farby,ktore su aj bez peroxidu no su dost drahe dokonca niekedy 2-az 3 krat drahsie ako normalne blond odtiene farby na vlasy

tanicka

Ja som si z vlasmi porobila už kadečo, takže môžem povedať len toľko, že najlepšie je fakt zaplatiť kaderníčke, ktorá vie čo robí, ako si potom dávať dokopy totálne zničené vlasy.