farba na vlasy hrôza!

natalita

Caute.. Pocujte mam taky problem. Mam take hnede vlasy a chcela by som sa prefarbit palette deluxe 667 medena. Neviem ci si ju mam dat na hlavu abo nie. Mala som predtym uz na hlave aj blond a nechcem aby sa mi zase znicili vlasy. No a zevraj si ju mam dat. Lenze niekde som aj pocula ze po tej farbbe vypadavaju vlasy a ze nechyta tak ako je dane na obrazku... tak ako? hmm? poradite? prosiim.

[zruseny12]

ci je pekna to neviem,ale mne sa to pacilo,mala som raz tiez taky oranzovy melir....mala som farbu:GARNIER BELLE COLOR-KREMOVA FARBA C:75

zu-ska

nellinqa ja mam daco take ako ty chces a chytilo mi to jedine tak ze mi to zoswetlili peroxidom...a pekna ruzowa to teraz je...
a newiete niekto nahodou o peknej wyraznej oranzowe farbe?

[zruseny12]

ja som nasla jednu blond farbu,len si ju davam na ofinu a je to:PALETTE INTENZIVE COLOR CREME N10-JASNE PLAVY...JE TO TAKY PRIRODZENY BLOND...

zanet111

ahojte chcela by som sa spytat ci uz niekto nasiel taku naozaj peknu blond vo farbach aby nebola ani zlta ani peroxidova ani sediva?:Dlebo ak hej mohli by ste napisat typ tej farby prosiiim dakujem:)

nellinqa

Prosim vas,mam hnede vlasy,trosku s cervenkastym odleskom,chcem si dat nejaky ruzovy melir alebo nieco blaznive,nejake ruzove pramienky.Chcem sa spytat,ci mi to na moje vlasy chyti ta ruzova farba,ale musim odfarbit peroxidom.Dakujem.

buba5

S TOU VIKI RAKOVOU ... STACI SA SPYTAT DOBREJ KADERNICKY A ONA URCO PORADI .. VED KTO NEPOZNA V DNESNEJ DOBE VIKI RAKOVU ... :D .... JA MAM VLASY BLOND AZ BIELE A V TOM RUZOVY MELIR .. PRITOM MAM VLASY ZDRAWE ... TREBA VYHLADAT FEST DOBRU KADERNICKU .....TAKU KTORU TO AJ BAVI A FAKT JEJ ZALEZI AKO VAM TO ZAFARBI ALEBO PODOBNE .....

lienuska

kto vie aky ma otien vlasov farby Viki Rakova teraz?strasne sa mi tafarba paci aspon aka je to?kto vie nech mi pls napise...