viem,že sa tu už problém nadmerného ochlpenia preberal,ale chcela by som vedieť,že ak mi lekár zistí hormonálnu poruchu a dá mi na to nejaké lieky,či chlpy vypadnú alebo len prestanú rásť a či z tých liekov môžem pribrať,no či majú nejaké vedľajšie účinky.
Zastavil by sa ich rast keby som začala užívať antikoncepciu? prosím ak má niektorá z vás z tým skúsenosti tak napíšte........prosím
Nadmerné ochlpenie - prosím poraďte
ahojte, neviete kolko po zacani brania antikoncepcie by mohlo nadmerne ochlpenie ustupit???Dakujem
Ved preco by ste nemohli ist za obvodnym lekarom same? On aj tak vam musi napisat ziadanku na endokrinologiu.
Prestanu rast.korienky sa neznicia ,ale nove sa nevytvoria.Nikde nie je napisane ze estrogeny za kazdu cenu robia nadvahu.Tam nie je priama umera.ak si mlada ,tak sa nemusis bat uz vobec,mnoho zien sa vyhovara na anitkoncepciu ze priberu...(to 1 kilo? snad neni vela)to ze priberu 5 az 10kg ..je len a len ich prejedanie.Antikoncepcia ,,je rozna,,a rozne ucinkuje.Niektora dokonca podporuje rast vlasov(diane 35)skus skor endokrinologiu ,su na to specialnejsie lieky