Uz tyzden ma trapi teplota 37.3 sprevadzana miernou bolestou hlavy a obcasnou malatnostou, liecim sa paralenom a cajom, lezim a stale sa potim,no uz tyzden bez vysledku.Dakujem za kazdu radu.
TT 37.3
zapal v tele,tak som zila niekolko mesiacov aj ja a nic super to nebolo. testy na to, co nie je ok. vravi sa,ze tato teplota je najhorsia,lebo nieco vnutri je ale telo nebojuje. u mna to bolo kvoli slabej imunite.
veru veru zaza, aj ja som mala stresové obdobie a tiež som mávala zvýšenú teplotu, bola mi zima, studené nohy... teda poviem vám to bola depka.
tak toto som si prežila pred tromi rokmi.Počas dvoch mesiacov mi teplota neklesla pod 37,cez den max 37,5.Cítila som sa slabá,unavená a mala som zimnicu.Bola som asi na ôsmich vyšetreniach-lekár určil poradie,a fakt sa snažil no nič mi nezistili,výsledky boli také,ze nakoniec skonštatoval ,že môžem íst do kozmu,ale teploty som mala dalej.Neprežívaš nejaké stresové obdobie?Ja som totiž vtedy riešila nejaké nepríjemné záležitosti,to som ale lek.nehovorila.
Nuz nieco ti definitivne je a aj ked ti zatial nic nenasli, bran sa aspon niecim sirokospektralnym pre istotu(GSE, oreganovy olej,) a betaglukany, vitamin C a to co radim kazdemu: selen, zinok a probiotika.
určite by som si nedávala paralen ani iné antipyretiká do TT 38.Je to prirodzená obrana organizmu.Lieky na zníženie teploty sa podávajú pri TT nad 38!
skus kuknut na nete,a porovnat si symptomy.
rasto ide o tzv.subfebrilny stav.je typicky pre virusove ochorenia a malatnost potvrdzuje ze tvoje telo bojuje s niecim.urcite by som zasla k doktorovi na krv.moze ist o napr.aj epstein barr virus/infekcna mononukleoza/ ktory napada aj pecen/mnohi ludia ju prechodili lenze nie bez nasledkov-poznam jedneho chlapca co ju prechodila o par rockov zacal mat problemy s pecenou a zistilo sa ze prekonal tuto infekciu, bohuzila teraz caka na transplantaciu.len neviem ci pri tom byva aj bolest hlavy.ale urcite by, som zasla k dr.