LADY-TESTER

ninamina

Vyslo vam uz niekedy viackrat za mesiac na ovu testery ze mate plodne dni?? Nechapem to, ale uz treti raz sa mi ukazuju papradove struktury..prvykrat mi ukazalo na 9 den, tak sme sa s manzelom hned aj snazili o babo..:) potom po dvoch dnoch mi uz ukazovalo neplodne.potom som sa otestovala asi o tyzden a zas mi ukazalo papradove struktury, iba trosku ale. a teraz po dalsich asi 5 dnoch sa mi uzakali zas...to co znamenaa???

ucitelka

ja by som vam radsej odporucala merat si bazalnu teplotu. nie ako formu antikoncepcie, len na sledovanie plodnych dni, ak tuzite pocat. je to jednoduche, lacne a napokon aj velmi spolahlive. ak dodrzite podmienky merania, tak telo vas neoklame a povie co sa snim prave deje :-)

vlaďka g.

Uz mam aj ja Lady-Tester.Ja som zacala s pozorovanim vcera.Chcem skumat sliny aj vytok.Mala som 3.den po ovul.a vyslo mi nepl.obdobie,tak som ZVEDAVA :-) ako to bude fungovat podla mojho doterajsieho sledovania.Ake mate skusenosti s touto \"antikoncepciou\"?

wowo

mne testy nikdy nevysli ze mam ovulaciu,,a potom som bola u lekara a tam bolo vidiet ze mam ovulaciu,asi pouzivas sliny nie? moj tester sa volala pc2000,ale pocula citala som ze existuje test na moc, na ovulaciu a je dostat v lekarni,tomu by som verila urcite

lulia

no podla toho aky mas cyklus...ale kazdopadne neda sa ratanie plodnych dni povazovat za antikoncepciu...je to velke riziko...ak vsak chces otehotniet, skus vaginalnu teplotu..

dvojbotka

no tak to je velmi divne...a mas aj ovulacny vytok...?lebo za istych okolnosti sa moze ovulacia posunut aj ked to nieje zvycajne.