Môj priateľ - bozkávanie

Príspevok v téme: Môj priateľ - bozkávanie
santallka

...Sa so mnou ani nebozkáva, my sme spolu od 25.1., nie dlho, viem, ale v škole sa tvárime akoby nič, ale odprevádza ma domov a tak...Ale ja som mu to už povedala, ale on aj tak nič, žiadne objatie, bozk, nič, to že spolu chodíme nezverejňujeme, lebo v škole by nám to "závistlivé husi" zničili...Ale aspoň obajtie...On pravdepodobne ešte nemal priateľku, ale veď ani ja som nemala a chcem BOZK A CHCEM O "TO" PRÍSŤ S NÍM ! On to vie, ale akoby sa bál, že niečo neurobí dobre a nebudem apokojná a pod...Mám mu ešte raz povedať čo a ako ? Ja nechcem ukončiť náš "vzťah" !!! Inak založila som aj tému : Pozrite sa...

jaaj

chlapi dospievajú vraj o 3 roky neskôr ako ženy, ale časom sa to vyrovnáva.... podla mna nie je zrelý na vzťah a daj si pozor aby si ho nevyplašila, alebo naopak potrebuje nakopnutie?? netlač na neho, rob veci nenápadnejšie??? :-)

santallka

Nie, ale už som mu to povedala, že minule som mu chcela dať ruku, ale nechcela som sa mu nechcela vtierať a odpísal že "aj ja" tak neviem... Ja ho lubim a nechcem sa s nim rozísť, tak mi prosím ešte poradte !

santallka

Asi mate pravdu ja som ho pobozkala len na lice najprv ale sa neodtiahol.Ale minule som mu chcela dat sneh z vlasov a som sla rukou a on sa odtiahol..Neviem...este mi nic nenapada...

lolita22

radim ti dievca vrhni sa nanho ked ho nechces stratit...treba obcas riskovat a ked ta odhodi, tak si povec ze si to spon skusila:P

lolita22

ten je teeeda hanblivka...:) moja milá...je kopu miest na bozkavanie, moj mily ma minule pobozkal fajne v buse aj ked to neznasam bo kopa ludi a kazdy si potom mysli ze mlady sa chcu predvadzat alebo co, ale bolo to fajn, asi som sa fest cervenala ale aj tak, co je to za nezmysel ze niet kde??? HLUPOST! proste to asi nechce a basta alebo sa boji ze vas niekto uvidi, mozno ma bokovku v zalohu ktorú by tiez chcel, znie to kruto ale co KED?