Môj priateľ - bozkávanie

Príspevok v téme: Môj priateľ - bozkávanie
santallka

...Sa so mnou ani nebozkáva, my sme spolu od 25.1., nie dlho, viem, ale v škole sa tvárime akoby nič, ale odprevádza ma domov a tak...Ale ja som mu to už povedala, ale on aj tak nič, žiadne objatie, bozk, nič, to že spolu chodíme nezverejňujeme, lebo v škole by nám to "závistlivé husi" zničili...Ale aspoň obajtie...On pravdepodobne ešte nemal priateľku, ale veď ani ja som nemala a chcem BOZK A CHCEM O "TO" PRÍSŤ S NÍM ! On to vie, ale akoby sa bál, že niečo neurobí dobre a nebudem apokojná a pod...Mám mu ešte raz povedať čo a ako ? Ja nechcem ukončiť náš "vzťah" !!! Inak založila som aj tému : Pozrite sa...

juva

Ešte dobre,že si tam dodala to "haha" lebo ináč by to bolo smutné keby si iba čakala,či niečo dostaneš..Ja už mám kúpený darček pre priateľa aj keď viem,že on nie je na takéto sviatky.A vôbec sa nenahnevám ak by mi nič nekúpil,pretože už pre mňa urobil zopár vecí pre ktoré si ho nesmierne vážim a som mu za ne zaviazaná.:)Ale prajem ti,nech dostaneš niečo milé čo ťa poteší.Ale ak ho máš rada,tak ťa asi poteší hocičo,že?

efese

cawelko....santalka...podla mna si este prilis mlada...ale to je jedno..mas ho rada...vies..no len chalani dospievaju neskor..a z tvojho pisania usudzujem zeee fakt ste este dost mlady par...kludne mu daj darcek prva.... a prsten necakaj bo ho asi nedostanes...tipujem tak plisaka... to robia tyto mladsi chalani....a viem z vlastnej skusenosti ze TY MUSIS zacat prva inak sa nicoho nedockas... ak sa nedrzite za ruky na verejnosti abo ani boztek ti neda...tak potom bud za prve sa hambi on... alebo za druhe..a to nieje vobec pekne sa hambi za teba :-(( bolo by to smutne... ale su aj taky...a na pusu necakaj bo sa jej asi nedockas..fakt daj mu ju prva..ked si napisala ze este nikoho nemal..tak isto sa aj preto boji trocha..je hamblivy....no ale ak zacnes prva tak sa mu to isto zapaci.. :-) drzim palce

santallka

Mam pre neho na Valentína darček, srdiečko perníkove s našími menami, ale mám mu dať darček 1.ja, alebo počkať či mi niečo dá on a až potom ja..hmm..

santallka

Ale nikde kde su ludia sa nedrzime za ruku, ani ked je tma... Ani sa nebozkávame...A keby kúpil prsteň, mala by som to prijať ? Čo myslíte ?

juva

Čo sa týka bozkávania a držania za ruku,tak je v týchto veciach asi fakt hanblivý.Ono ho to časom prejde.Ja mám napr.20 a môj priateľ 25 a minule mi otvorene povedal,že na niektorých miestach sa to nehodí-bozkávať sa,a tak to rešpektujem.Treba sa o tom narovinu pozhovárať.A čo sa týka toho prsteňa-nemyslím si,že by ti chcel kupovať takéto dary aj keď sú bohatý.Chalanov v takomto veku to nenapadá.Ale ak ti ho predsa kúpi,tak napíš,budem sa vééľmi čudovať.

santallka

Este da sa povedať, že sú bohatí a napadlo mi, čo .. Ako by som zareagovala keby nahodou kupil na Valentína prsteň...Myslíte, že by som si ho mala nechať ? To iba keby nahodou...Lebo, treba myslieť na všetko !

santallka

On je v iných veciach velmi ochotný a super, ale vo vzťahu taký zvláštny a neviem, čo si mám myslieť...