Mne to pomáha.Ak cítite, že na vás niečo leze, tak skúste v ten deň nasledovné, začíname raňajkami postupne k večery:
1. miska kyslej kapusty s cibuľou a orechami
2. acidko
3. 1 grep, 1 pomaranč
4. horúci vývar (polievka) s chilly
5. hrianka s cesnakom
6. vytlačiť 1 citrón, pridať med a postrúhaný zázvor
7. miska kyslej kapusty s cibuľou, jablkami a orechami
8. horúci čaj s medom, posteľ a vypotiť.
Chrípke nedáte šancu. Mám to na sebe odskúšané a zatiaľ vždy mi to pomohlo, dúfam, že aj vám to pomôže. Ak máte hlad, jedzte niečo s vyššie napísaného, nezaťažujte zbytočne organizmus dlhým trávením mastných jedál
Ako predísť chrípke-Návod
dobrá rada :-) všetky možné veci na liečenie chrípky zhrnuté v takom krátkom príspevku. fajne fajne
A ešte kyslá kapusta je vynikajúca, nepotrebuješ ani C-čko z lekárne,len Ťa môže zdravo popreháňať, tak radšej vtedy jesť, keď necestuješ.
majka, keď neobľubuješ cesnak, účinné sú prírodné tablety- cesnak s materinou dúškou-,vynikajúce aj na zahlienený organizmus,či hrdlo,pôsobí aj protizápalovo.Súhlasím aj s aloe vera,čajom z kvetov aloe vera a s echinaceou.Vždy ma to obíde,tieto chrípky ,užívaním týchto produktov. duratnakatka@zoznam.sk
Na virusy su najucinnejsie masove davky vitaminu C. Samozrejme v neutralnej forme, aby to nedrazdilo zaludok. Davka je 1 gram za hodinu!Doba brania 24 az 48 hodin. Pri reakcii(hnacka) znizit na polovicu.
Inac antiviralne:
Selen, zinok, probitika s obsahom L.Bulgaricus,L-lysine,vitamin C, aloe vera, baza, astragalus, echinacea, GSE, extrakt z olivovych listov a silne:
betulin, Befungin a chaparal(larrea tridentata
o tom som este nepocula mjanik. je to zaujimave :o). skusim to, lebo pomaly na mna zas nieco lezie...
najjednodukšia metoda a najlacnejšia je táto: stredný prst z dlaňovej strany, v strede stredného článku je bod,ktorý budeme nahrievať,najlepšie kovovým predmetom ohriatym v horúcej vode,niekedy stačí oblapávať horúci hrnček s kávou-neplatí to na angíny,ale platí to aj na nachladenia.Na začiatku choroby to ide rýchlo odstrániť,neskôr ,okolo 39 stupňou treba dlhšie
no samu kyslu kapustu by som asi nejedla... nikdy som to neskusala. zjedla som nanajvys uvarenu kapustu s masom alebo kyslu jusku (polievku) a ta bola skvela. ale samu kapustu som neskusala :o). a cesnak moc neoblubujem, i ked viem, ze je ucinny v boji s chripkou...