Ako predísť chrípke-Návod

Príspevok v téme: Ako predísť chrípke-Návod
m-a

Mne to pomáha.Ak cítite, že na vás niečo leze, tak skúste v ten deň nasledovné, začíname raňajkami postupne k večery:
1. miska kyslej kapusty s cibuľou a orechami
2. acidko
3. 1 grep, 1 pomaranč
4. horúci vývar (polievka) s chilly
5. hrianka s cesnakom
6. vytlačiť 1 citrón, pridať med a postrúhaný zázvor
7. miska kyslej kapusty s cibuľou, jablkami a orechami
8. horúci čaj s medom, posteľ a vypotiť.
Chrípke nedáte šancu. Mám to na sebe odskúšané a zatiaľ vždy mi to pomohlo, dúfam, že aj vám to pomôže. Ak máte hlad, jedzte niečo s vyššie napísaného, nezaťažujte zbytočne organizmus dlhým trávením mastných jedál

aloe

A ešte kyslá kapusta je vynikajúca, nepotrebuješ ani C-čko z lekárne,len Ťa môže zdravo popreháňať, tak radšej vtedy jesť, keď necestuješ.

aloe

majka, keď neobľubuješ cesnak, účinné sú prírodné tablety- cesnak s materinou dúškou-,vynikajúce aj na zahlienený organizmus,či hrdlo,pôsobí aj protizápalovo.Súhlasím aj s aloe vera,čajom z kvetov aloe vera a s echinaceou.Vždy ma to obíde,tieto chrípky ,užívaním týchto produktov. duratnakatka@zoznam.sk

RNG

Na virusy su najucinnejsie masove davky vitaminu C. Samozrejme v neutralnej forme, aby to nedrazdilo zaludok. Davka je 1 gram za hodinu!Doba brania 24 az 48 hodin. Pri reakcii(hnacka) znizit na polovicu.
Inac antiviralne:
Selen, zinok, probitika s obsahom L.Bulgaricus,L-lysine,vitamin C, aloe vera, baza, astragalus, echinacea, GSE, extrakt z olivovych listov a silne:
betulin, Befungin a chaparal(larrea tridentata

mjanik

najjednodukšia metoda a najlacnejšia je táto: stredný prst z dlaňovej strany, v strede stredného článku je bod,ktorý budeme nahrievať,najlepšie kovovým predmetom ohriatym v horúcej vode,niekedy stačí oblapávať horúci hrnček s kávou-neplatí to na angíny,ale platí to aj na nachladenia.Na začiatku choroby to ide rýchlo odstrániť,neskôr ,okolo 39 stupňou treba dlhšie

majka_

no samu kyslu kapustu by som asi nejedla... nikdy som to neskusala. zjedla som nanajvys uvarenu kapustu s masom alebo kyslu jusku (polievku) a ta bola skvela. ale samu kapustu som neskusala :o). a cesnak moc neoblubujem, i ked viem, ze je ucinny v boji s chripkou...