Noo, velmi by ma to zaujimalo, pretoze ten moj vzdycha.. Nie zas nejak strasne, ale... Niekedy ma to neskutocne vzrusuje, ale niekedy mi to pride take zvlastne :).. Nie je to take "babske" vzdychanie, ale take "ine". Ako to pripada vam baby?
Vzdychaju vasi chlapi pri "tom"?
aj ja cem aby mooj vzdychal....a on nevzdycha :(( len tesne predtym ako sa urobi :) take to je krasne...cmuk
moj nevzdycha, ale fest by som cela, aby aspon obcas nejaky ten ston zo seba vydal.. ale on tvrdi, ze si to "uziva v tichosti".. :(( co s nim? :D
zboznujem ked moj priatel vzdycha...mna to vzrusuje este viac...
ja som zazila aj zdychajuceho aj nie...a viac sa mi pacilo ked si aj trochu zavzdycha...:)
moj vzdycha uz pri predohre. sice, nie su to uplne 100percentne vzdychy, skor len take stony (alebo ako to nazvat), ale je to podla mna neskutocne sexi... a urcite nie "zenske", naopak :)
ty co si nervozna? prepac, ze som si dovolila povedat ten svoj nazor..ked nevies reagovat s chladnou hlavou, tak radsej nereaguj..
coolgirl...si tu jedina co mala vzdychajuceho chlapa ci co??ved tu pisem svoj nazor!A nazor je zvycajne odvodeny z toho co si prezila...sa spamataj a nechval sa tu ze mas chlapa, ktory ti dychsi do ucha
ked chlap vzdycha, je to uzasne...mna osobne to teda riadne rajcuje...
mickeymousicka : to si myslis ty moja..nevies o co prichadzas..
Moj nevzdycha ... chvalabohu,nech je pekne ticho a nech drzi