S priatelom som mala prvy krat sex pred 2 tyzdnami...ma dost siroky penis. Samozrejme okrem bolesti som aj krvacala..Ale od tej doby, ak chceme byt spolu, boli ma to a vzdy krvacam.Nasla som si ranku na spodnej stene vaginy, ktora sa asi pri styku vzdy otvori a krvaca to odtial..Chcem sa spytat, myslite si ze sa to zahoji samo, ak napr.tyzden nebudeme spolu alebo by som skor mala navstivit gynekologa? Tej navstevy sa dost bojim, ktovie co si o mna bude mysliet..?..:( Dik za odpovede.Mam 23 rokov.
Krvácanie pri sexe
Diky za odpovede:)
Ja som mala rovnaký problém po prvom milovaní.Veľmi som krvácala a tiež som videla malú ranku.Druhý krát sme sa milovali asi po dvoch týždňoch aj niečo a po tom som ešte trošku jak keby špinila.Nevedela som sa odhodlať ísť ku gynekológovi a jak som sa stále rozhodovala,tak sa to nakoniec samé zahojilo.Teraz je už všetko v poriadku.:)ale k tomu gynekológovi radšej behni.
ahoj pri styku pouzivajte lubrikacny gel bude to ovela prijemnejsie a skuste dlhsiu predohru(nech pouzije jazyk a prstiky)aby si sa uvolnila a tym aj uvolnis posevne svaly.Ta ranka by sa mala zahojit ale ak to moc boli skoc si ku gynekologovi neboj nepomysli si nic je to jeho praca ma ta liecit a nie sudit nic zle na sexe nieje ba naopak