Viaceré zdravotné problémy

Príspevok v téme: Viaceré zdravotné problémy
patricia82

je to tu toho plno ale v podstate nic konkretneho mam asi tak 2roky dost vazne problemy s chrbticou srdcom a vlastneuplneo vsetkym:-(mam prolaps chlopne znicenu chrbticu a stal sa zo mna nevyrovnany clovek uz neviem co by som skusila ani presnu pricinu mojich problemou ved napokon to nevie ani lekar pripadam si ako hipochonder ide o to ze mavam akokeby zachvaty pocitujem tlak na hrudniku nemozem dychat potim sa a za chvilku sa zase trasiem od zimy mam sucho v ustach srce mi busi ako dive cele telo sa mi trasie a niekedy sa normalne bojim najhorsieho:-(mam lieky na to busenie ale ked mne je po nich na druhy den tak cudne naozaj uz neviem co vyskusat chcela som ist za psychologom ale moj lekarvravel ze to by len moj problem liekmi utlmily ale nevyriesili uy sa mi aj stava ze pri dolezitom probleme alebo aj rozhovore i pride tak nedobre ako aj teraz a to v podstate o nic nejde pred rokom som s tym bola na marodke a od vtedy mi je naozaj o nicom stale sa citim dajak cudne len mi busi srdce trasiem sa je mi zle vobe cnemam kondicku skusala som cvicit ale 0 bodou ved ja sa uz zadycham len tym ze stanem z postele ja uz neviem co mam robit za kym ist mam 25 rokov 1 dieta a chcela by som dalsie ale budem toho schopna?ako ho mam vynosit ked mam problem sama so sebou a este k tomu problemu pri komunikacii dakedy mi normalne stiahne hrdlo a dusim sa vsetky vysledky mam dobre je tu niekto kto by mi to mohol objasnit?

patricia82

velmi pekne ti dakujem mohlaby si mi este poradit za skym lekarom by som mala zajst na koho sa s tym obratit?nenejde sa tu niekto kto mal taketo tazkosti a dostal sa s toho?

[zruseny12]

pokusim sa Ti to opisat,len neviem,lebo mam viac zdr.problemov.Zacalo to v tehotenstve,trpli mi konce prstov,tak som mala malo zeleza,postupne som mala dalsie problemy...krvacanie s konecnika,zle travenie...zacal ma boliet chrbat,vecer ked som isla spat a rano ked som sa prebrala,bola som ako dolamana,vobec cez noc som si neoddychla,tak sa mi zacalo aj zle dychat,tak tazko...a srdce mi rychlo bilo...neskor sa k tomu pridala aj bolest svalov,nohy ma zacali boliet,ruky ked som dvihla hore...alebo ked som z nimi viac pracovala,no a ked som bola v tom najvacsom stresse,tak mi zacalo sa ZVIERAT HRDLO,TRPLI MI LICA,KONIEC NOSA A PERY.BOLA ZO MNA HOTOVA TROSKA.Tak som sla k neurologovi a ten ma poslal na tetanicky test EMG,A NA RONTGEN-celeho chrbta,krizov,mala som asi5-6snimkov.A este ramenna mi trpli a palili ma.Na teste som mala Zaver:LAHKA NEUROGENNA TETANIA,
A RONTGEN:ESOVITA SKOLIOZA,POCINAJUCA SPONDIOZA A OSTEICHNDROZA,A ESTE NIECO ALE NEMOZEM TO PORIADNE PRECITAT.TAK,a nakoniec som zistila ze mam AJ MIERNE ODVAPNENE KOSTI,A MALO VAPNIKA...NEVIEM CI S TOHO VYJDES,ALE ESTE TI NAPISEM STRANKU KDE SI MOZES O TETANII AJ PRECITAT.www.novycasprezeny.sk tam si napises do vyhladavaca tetania a tam by TI malo ukazat o Tetanii...no a mam este viac zdr.probl.ale to asi si uz citala,ked vies,ze pisem na Tetaniu.

patricia82

mariaa-stitnu zlazu som mala v poriadku robili mi test az dva krat vsetko v norme tak neviem vsimla som si ze chodis na stranku tetania mozem vediet co to je a ake mas problemy bola som na tej stranke ale je tam toho tak vela a neviem sa dostat k tomu co mate vlastne za konkretne problemy

patricia82

je od taba mile ze ma chces potesit ale ja si nemyslim ze viem ako z toho von beriem lieky ano ale len na to busenie srdca ked je to uz neznesitelne nemozem ich brat stale mna by len najviac zaujimalo preco a z co zapricinilo ten moj stav ako som pisala je to viac ako dva roky aj an kardiologii mi bolo povedane ze by to nemalo byt pricinou mojich problemov uz sa mi aj stava ze po nociach nespim a potom mi je tiez cely den zle a zeby som to dospala cez den?tak nato mozem uplne zabuntut to by ma uplne dorazilo ja som z vychodneho slovenska a ako mi mozes pomoct ohladom chrbtice?je tu este niekto kto ma taketo problemy alebo podobne?

gabrielik

Ahoj, no nezavidim ti tvoju terajsiu situaciu, ale nevesaj hlavu. Toto podla mna vobec nieje problem na cely zivot.
Ty sama vies ako z toho von, len sa viac pocuvaj.
Ak chces ist za psychologom, tak za nim chod. Neviem preco ti tvoj doktor povedal take veci ze ti psycholog bude len tlmit priznaky. Nerobia lieky ktore beries to iste? Lieky vacsinou predpisuje psychiater a niekedy su naozaj prospesne, hlavne pre preklenutie obdobia, kedy sa dokazes pozbierat. Psycholog ak je dobry, ta prave naopak nauci ako zit aj bez liekov a ako sa dokazat popasovat s problemami, ktore ta trapia.
Odkial si? Mozem ti dobreho psychologa odporucit.
Ak chces pomoct od bolesti s chrbticou, tak ti zase mozem pomoct ja.