robi sa mi take podkožné akne na čele a neviem prečo niekedy tam mam len jedno alebo 2 a niekedy 10 je to cervene a neda sa stým nič robiť...a bolí to,,poradte...skusal som aj alpu ale to stým nič nerobii...help me.
Podkožné akné na čele..poradte
samozrejme ked je to uz nejake neznesitelne alebo aj skor chodte koznej..ale ja som u nej nebola riadila som sa len roznymi aj nizsie popisanymi zasady a preslo to..ale nemusi asi kazdemu
no odporucam ist ku koznej..ona ti iste poradi ako na to a predpise dobry liek..aspon moja mi velmi pomohla..take podkozne som mala aj ja..pomohol mi differine krem :)
no toto je prense moj problem....mmavala som to aj ja a skusim aspon trochu poradit...pite veeeeeeeeela tekutin najma cistu vodu...telo ked nevylucuje takto skodliviny tak idu cez kocu upcha sa to tam a vznikne podkozne akne...donutte sa viacej pit aj tri litre vody denne....a pite zihlavovy caj ten cisti krv a zabranuje tvorbe tychto potvor...v lekarni si mozte kuput za asi 70 korun pytiol a na noc natierat..straasne pomaha...
pripajam sa, nevie niekto ako na ne?