Podkožné akné na čele..poradte

jessika

Aj ja s tým bojujem niekolko rokov vyskušala som už hádam všetko ale najlepšie mi pomáha more.Cez zimu sa mi to opät vráti.Som zufalá prosim pomožte mi aby mi to zmizlo

dedo_vsevedo

Inak cital som prawe na jednej stranke,ze akne je prejavo zvyseneho poctu kvasiniek v tele.Plese-kandidoza príznaky:
Hlava

bolesti hlavy (bez zjevného důvodu), migrény, brnění a točení hlavy

Vlasy

padání vlasů, tvorba lupů, suchá nebo naopak mastná pokožka hlavy

Oči

pálení a svědění očí, slzení, červené oči, skvrny a žilky v očích, bolest v očích, kruhy a váčky pod očima, rozmazané vidění, přecitlivělost na světlo

Uši

svědění uší přecházející až do silných bolestí uší, ucpané uši (tlak v uších), záněty, zvonění v uších, přecitlivělost na zvuky

Nos

svědění v nose, ucpaný nos, tlak v dutinách, chronická rýma, kýchání, chronické záněty vedlejších nosních dutin

Zuby

zvýšená kazivost, ústup dásní, citlivost zubů

Krk a ústa

nepříjemná (kovová) chuť v ústech, nepříjemný dech, povleklý jazyk, suché rty, zvýšené slinění, tvorba aftů, pálení a bolesti v krku, zahlenění, sevřené hrdlo, otoky, chrapot

Trávicí orgány

potíže při polykání, říhání, pálení, nevolnost, zvracení, hlad a žízeň, kručení v žaludku, bolení břicha, vyklenuté břicho, abnormální chuť na sladké, nadýmání, křeče, plynatost (páchnoucí), žaludeční problémy, průjmy, zácpy, poruchy trávení, pálení a svědění konečníku, nesnášenlivost alkoholu

Močové cesty

nutkání k močení, časté močení, bolestivé močení, časté záněty močového měchýře, noční pomočování

Pohlavní orgány

bílý výtok v oblasti ženských pohlavních orgánů, intenzivní svědění nebo pálení pochvy či prostaty (u mužů se výtok a svědění dostavuje později), otoky prsou, vaginální záněty, opakující se záněty dělohy, záněty vaječníků, poruchy menstruace, špinění, menstruační křeče, pokles tvorby pohlavních hormonů, snížení sexuální touhy, frigidita, úplné odmítání sexu, neplodnost

Lymfatický a cévní systém

zduřelé a citlivé uzliny, studené nohy a ruce, zimomřivost, studený pot, nízká tělesná teplota, otoky, opuchlý obličej, pocení (nadměrné), tvorba modřin, nízký či vysoký krevní tlak

Srdce a plíce

bušení srdce, bolesti v hrudníku, nepravidelný puls, obtíže při dýchání, dýchavičnost, zrychlené dýchání, sípání, kašel

Klouby a svaly

bolestivost kloubů (především na rukou a nohou), horkost kloubů, slabost a třes končetin, bolest a tuhnutí svalů i při malé aktivitě (nejčastěji krku, zad a nohou)

Kůže

obtěžující svědění, pálení, bledost, vysušená a popraskaná, povrch bělavý až šupinatý nebo se tvoří malé puchýřky, ekzémy, zarudnutí, některé formy akné (léčbě vzdorující akné, hluboké boláky), plísňová onemocnění kůže, lupénka, kopřivka, nejčastěji ohrožené části těla ( mezi prsty na nohou i na rukou, v pupíku, za ušima, ve vlasaté části hlavy, v ústních koutcích, v tukových záhybech v podpaží a v oblasti pohlavních orgánů)

dedo_vsevedo

heheheh,mati,to pomaha ako komu,ja sice nemavam vela vyrazok,ale sem tam ked mi nejaka vylezie tak to poriadna.Mozem to natierat aj tyzden tea tree oilom,este viac sa mi to zapali...

dedo_vsevedo

to poznam,lolilo,aj ja som maval asi pred cca rokom.Je to najma tou dehydrataciou.Treba vela pit.Netreba pit bublinkove mineralky,aj tie sa podielaju na vzniku akne.A aj kremy mozu zapricinovat akne.Napriklad na suchu plet je garnier pure absolutne neprijatelny.Treba pri kupovani kremu pozriet ingrediencie.Kremy nesmu obsahovat tieto latky:laurylsulfat sodny,izopropylmiristat,cera alba,cera xxx...

shagya

ewca..
nechytaj to...daj na to pityol alebo mast na hemoroidy to stahuje opuch..ak mas natieraj tea tree oilom...pi veela zihlavoveho caju fakt pomaha...a vela cistej vody...obmedz konzumaciy mastnych jedal a sladkych....nevyprazaj...

evča

pomoc, uz neviem ako mam ist na ne. na cele sa mi robia vodove vyrazky, strasne mi to opuchne a vyzera to ako keby som sa niekde buchla.A boli to. neviete rýchlo pomoc na odpuch a pripadne co na to.

cedric

mne tiez predpisala differine krem na noc a je fajn podla mna ale pite vela zihlavoveho caju mozno nechuti dobre no ja som si zvykol a stale ho pijem :)