...mozno trosku blba otazka, no bozkavate sa pri sexe? totiz ja by som sa chcela bozkavat ale mojmu to akoby vadilo,akoby nevedel robit dve veci naraz...neviem to inak chapat,zase mimo sexu sa bozkavame nekonecne dlho... tak neviem,ale podla mna sex bez bozkavania nie je to prave "orechove" ...
Bozkávanie pri sexe
mirco, to nie je o tom jazyku, ale uplne o niecom inom
ale neboj sa toho vraz mu ten jazyk do krku a neries to
Ahojte vsetci. Micurka, mam podobny problem ako ty, som s priatelom rok a tiez sa ku mne sprava podobne ako tvoj priatel. Tiez mi hovori, ze on nie je na neznosti, na dotyky a tak, ja uz neviem, rozmyslam nad rozchodom, aj ked neviem ci to zvladnem, uz spolu byvame a ani neviem co mam robit
lepšie, lepšie ja takto nad tým nerozmýšľam, ja hľadám vo všetkom to čo mi vyhovuje a ak je to aj na pifu niečo sa mi na tom vždy zapáči a je to tak asi aj lepšie
technecium tak lepsie ako nic:)
nebude, ja som na tomto fóre spoznal jednu kočku, dobré má názory a slovíčko kokoss-je v jej štýle, takže ja som jej verný-nepoznám ju síce, ale ak by som mal prirovnať náš "vzťah" tak použijem matiku a poviem, že nie je reálna, nie je ani imaginárna, ale je komplexná-vlastnosti tohto čísla a definíciu si nájdite samé
zachvilu tu bude sex cez forum:D
technécium toto je pre teba :
cccmmmuuukkk !!!!
a to zasa prečo mňa, ešte ma tu aj znásilnite
liankaa si si ista svojim rozhodnutim:D